• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Workshop Huidverzorging

Wat betekent een goede huidverzorging? Hoe krijg je een stralende en gezonde huid? Wat voor huidtype heb je? Wat is de conditie van je huid en welke producten zijn voor jouw huid het beste geschikt? En vooral: hoe gebruik je deze producten? Allemaal vragen die voor jou beantwoord zullen worden tijdens de workshop, waarbij je zelf aan de slag gaat.

 

De inhoud van de workshop

We beginnen de workshop met een huidanalyse, waarbij ik natuurlijk mee zal kijken en tips zal geven over hoe je je eigen huid (opnieuw) kunt leren kennen. Op deze manier kunnen we de producten die bij jouw huid passen samenstellen. Hierna ga je zelf aan de slag met de producten van SPA Salonnepro en zal ik tijdens de stappen tips en adviezen meegeven. Zo leer je stap voor stap je huid kennen en wat de juiste stappen zijn voor een goede beauty routine voor thuis. Na afloop zal je huid stralen alsof je een gezichtsbehandeling hebt gehad bij de schoonheidsspecialiste!

 

De workshop is voor 4 tot 6 personen en duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. De workshop kan in overleg geboekt worden in een ochtend, middag of avond (zowel doordeweeks als in het weekend).

 

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die behoefte heeft aan tips voor een goede huidverzorgingsroutine voor thuis! Leuk om te doen voor een vriendinnen dag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardag.


De workshop is inclusief:

- Tips en tricks van een gediplomeerde schoonheidsspecialiste

- Een goodie bag t.w.v. €25,-

- Na afloop een leuke korting op de verkoopproducten van SPA Salonnepro

 

De kosten voor deze workshop komen uit om 39,50 p.p. Voor een workshop buiten Den Haag zullen er extra kosten gerekend worden per kilometer.