Hoe gebruik je de Loveli deo?


De Loveli deodorant is echt een kleine krachtpatser. Je kunt bijna niet te weinig van de deo gebruiken, maar alleen teveel. De deo zou 10 minuten na het aanbrengen ingetrokken moeten zijn. Je zou hem dan niet meer op je huid moeten kunnen voelen. Is de deo na 10 minuten toch nog niet ingetrokken? Dan mag je nog minder gebruiken.

De meeste mensen moeten erg wennen aan hoe weinig er gesmeerd moet worden, omdat ze andere deo gewend zijn. Reguliere deo's bevatten heel veel water. De deo van Loveli bevat geen water en is dus erg geconcentreerd, waardoor je maar een héél dun laagje nodig hebt om de hele dag goed beschermd te zijn tegen zweetgeur. Van andere klanten heb ik weleens gehoord dat ze eerder ‘stempelen’ dan smeren met de stick, om te voorkomen dat ze teveel op hun huid doen.

 

Heb je last van hormonale zweetgeuren?

Als je last hebt van hormonale zweetgeur zoals bijvoorbeeld tijdens de pubertijd, tijdens/na je zwangerschap of tijdens de overgang? Neem dan een van de Loveli deodorants. Deze bevatten allemaal het ingrediënt zink, dat hormonale zweetgeur neutraliseert.

 

Loveli vegan Deodorant

Super leuk om te vertellen dat Loveli ook een vegan deodorant heeft: Loveli Deo Cucumber & Aloe Vera.

 

Loveli deodorant voor jonge meiden

Voor jonge meiden wordt het meeste de Loveli Deo Apple Blossom verkocht. Door op de onderstaande foto te klikken kom je direct bij deze deodorant.

 

Loveli deodorant voor op vakantie

Als je op vakantie gaat dan is het natuurlijk super handig om mini producten mee te nemen zodat je koffer minder snel vol zit. Loveli heeft daar natuurlijk aan gedacht en heeft Loveli mini’s gemaakt. Deze zijn in elke geur verkrijgbaar.