Henna Brows


Wilt u superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna brows! Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is henna brow de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Wij werken met het merk BrowTastic. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van uw huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten en op de haartjes gemiddeld 6 weken!

 

De henna van van BrowTastic is zeer veilig om de wenkbrauwen mee te verven. Deze henna is een plantaardig natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Wij mengen de henna slechts met pure rozenwater. In onze salon gebruiken we diverse henna kleuren en combinaties daarvan.

 

Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen. Het is zelfs gezond voor de haartjes! Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wilt hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauw verf niet langer houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

 

Contra-indicaties:

- Glucose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD)

- Bij bloedarmoede; als u het medicijn lithium inneemt

- Bij wondjes rondom de huid van de wenkbrauwen

- Wanneer de wenkbrauw korter dan twee weken geleden nog zijn geverfd

- Bij een notenallergie

 

Henna Brows behandeling: Kleur bepalen, henna aanbrengen, wenkbrauwen harsen/epileren/knippen. Deze behandeling van een uur kost €30,-.