Massages


Bindweefselmassage gelaat

 

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Het is een goede manier op de huidconditie te verbeteren.

 

U kunt de bindweefselmassage ondergaan bij rosaceo, acne (zonder actieve ontstekingen), littekens acne, slecht doorbloede huid, rokershuid, droge of zeer droge en vette huid, couperose, oudere huid en een huid met rimpels en plooien.

 

Bindweefselmassage gelaat - €27,50

Inclusief een reiniging, peeling en een verkoelend masker.

 

Bindweefselmassage gelaat i.c.m. een gezichtsbehandeling - €15,-


Ontspannende massage hele benen - 45 min - €30,-

Een beenmassage is een zachte massage ter verbetering van de doorbloeding van de vaten en weefsels in de benen.

Het doel is is dat de massage een gevoel van lichtheid in de benen bezorgt dat de bloedsomloopproblemen en afvalproducten in de onderste ledematen helpt te verminderen.

 

Ontspannende massage rug, nek en schouders - 45 min - €30,-

Een rugmassage helpt bijzonder goed bij algehele gespannenheid van het onderste en middelste gedeelte van de rug. Wanneer je nerveus en gespannen bent, kalmeert en ontspant een rugmassage eveneens (de behandeling is inclusief scrubben).

 

Ontspannende massage achterkant lichaam - 60 min - €37,50

Met deze massage worden de huid en de spieren zachtjes gekneed. In deze hectische tijd heeft men weinig tijd voor zichzelf. Tijdens deze massage heeft u tijd om uw eigen lichaam te mogen voelen. Het geeft verlicht bij stress, spierspanning, hoofdpijn of klachten van schouders nek of rug.