• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Bio Pulse Therapy

Overzicht prijzen 2021

Gedurende je leven sla je afvalstoffen en gifstoffen op in jouw huid- en spierweefsel. De hoeveelheid hiervan is afhankelijk van jouw leefstijl (voeding, medicatie, ziekte, enzovoorts). De BioPulse Therapy is ontworpen om deze schadelijke stoffen af te voeren om vervolgens snel de gezondheid én het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen.

Hoe werkt het precies

Zie het als een emmer die gevuld is met gifstoffen en afvalstoffen. Deze stoffen verzamelen zich door de jaren heen. De emmer wordt steeds voller, maar kan niet weggespoeld worden d.m.v. water. Wat er gebeurt met een Bio Pulse behandeling is dat je deze emmer als het ware leeg gooit. Hierdoor kunnen vitamines, voedingstoffen, hyaluronzuur en alle andere mooie stoffen die goed zijn voor de huid opgeslagen worden in deze emmer. Op deze manier krijgt je huid- en spierweefsel meer goede stoffen binnen.

Lees hieronder verder ↓

Bio pulse den haag detox lichaam

De BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke en vrije unieke behandeling. Er zijn zoal aminozuren, vitamines en enzymen in verwerkt. Eigenlijk alles wat normaal ook in het lichaam voorkomt en welke door het lichaam herkent worden. Deze stoffen zijn van nature ook aanwezig. Vandaar dat deze behandeling zo goed werkt, omdat deze de samenwerking aan kan gaan met het lichaam.

 

De BioPulse Therapy wordt ook wel de mini facelift genoemd doordat het spierweefsel wordt voorzien van zuurstofrijkbloed. Het is een pulserend en sterk ontgiftend masker dat gebruikt wordt voor lifting, oxygenatie (het verzadigen van zuurstof) en anti-aging.  Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen.

 

De voordelen van Bio Pulse Therapy

  • Anti-aging en versteviging
  • Aanmaak collageen en elastiene
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Verwijderen van verstopping poriën
  • Reguleren van talgproductie
  • Bestrijden van vrije radicalen

 

Voor een optimaal resultaat adviseer een de Bio Pulse Therapy in kuurverband te doen. De Bio Pulse is ook een hele mooie behandeling om als voorbehandeling in te zetten bij een Bio Peel kuur.


Bio Pulse     75 min | 72,50

 

De behandeling

Ter voorbereiding op de Bio Pulse Therapy reinigen we de huid. Vervolgens brengen we een pure vitamine C powder aan om de huid voor te behandelen. Het Bio Pulse Therapy masker wordt aangebracht en laten we gedurende 45 minuten inwerken. Daarna wordt het masker met een wasmassage van de huid verwijderd.

 

Belangrijk voor ná de behandeling

Het is zeer belangrijk de dag van de behandeling 1,5- 2 liter water te drinken voor het detox effect en om hoofdpijn te voorkomen.

Het is af te raden om te gaan sporten of zwemmen tot 24 uur na de behandeling en daarnaast om de gedurende 7 dagen na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan.

 

 

Wil je de Bio Pulse boeken in kuurverband? Deze kuur bestaat uit 3 behandelingen. Hierbij krijg je 10% korting op je behandelingen en is inclusief een gratis Oil Elixer Serum (30 ml) en een gratis SPF50+ (50 ml) t.w.v. €54,50.

 

LET OP! De kuur dient in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen na 7 tot 14 dagen te worden herhaald. Om daarna het resultaat te behouden wordt geadviseerd om de behandeling elke 3 tot 6 maanden te herhalen.