Cadeau Tip: Waardebon Schoonheidssalon Sandra de Vries

Met een waardebon voor Schoonheidssalon Sandra de Vries geeft u een geweldige schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriendin, familielid of collega. De waardebonnen zijn een origineel cadeau, zowel om te geven als om te krijgen. U kunt onze waardebon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, als kerstcadeau of gewoon als een heerlijke traktatie voor tijdens de koude winterdagen. Kortom, een ideaal geschenk voor veel gelegenheden, gedurende het hele jaar. De bonnen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag vanaf €5,-.

 

Met onze schoonheidsbonnen kunnen uw dierbaren zich heerlijk laten verwennen bij ons in de salon. Wat dacht u van een een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij het gezicht volledig wordt gereinigd, de dode huidcellen worden weg gescrubd en de wenkbrauwen netjes worden geëpileerd. Of een heerlijke massage, die het lichaam heelt en volledig laten ontspannen. Klinkt heerlijk toch? Een schoonheidsbehandeling is een geweldig cadeau om iemand eens lekker mee te verwennen. 

 

De bonnen zijn af te halen in de salon of kunnen bij u thuis worden bezorgd. De bonnen worden leuk verpakt in een geschenktasje en zijn een half jaar geldig.