Gezichtsbehandelingen


Zie jij ook de schoonheidsspecialiste meer als een verwenmomentje dan dat het noodzakelijk is? Ik hoor vaak genoeg: "Mijn huid heeft niet zoveel nodig" of "Mijn huid is niet zo moeilijk". Natuurlijk is het echt een verwenmomentje, maar eigenlijk is het veel meer dan dat! Je hoeft de salon niet te vergelijken met een halfjaarlijks bezoekje aan de tandarts, maar het is zeker niet onverstandig om eens in de zes weken een een bezoekje te brengen aan de schoonheidssalon. Deze behandelingen bieden namelijk meer voordelen dan alleen een ontspanning. Je huid moet je leven lang mee, dus de investering is het zeker waard!

 

Huidvernieuwing

Eén van de belangrijkste redenen om één keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan, is dat je huid er tussen de 28 en 40 dagen over doet om zichzelf te vernieuwen. Nieuwe huidcellen vormen zich in de diepere lagen van de huid en worden vervolgens langzaam naar buiten geduwd door nieuwe onderliggende cellen. Het duurt ongeveer 28 dagen voor een nieuwe cel om zich te vormen en naar de buitenste laag te schuiven. Tegen de tijd dat de cel in de buitenste laag aankomt, is deze dood. Daarna duurt het nog zo'n 12 dagen totdat de dode cel van je huid afvalt. Door eens keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste te gaan, help je je huid één keer per cyclus om zich te ontdoen van de dode huidcellen en ruimte te maken voor de jongere cellen daaronder.

 

Ga niet zelf je onzuiverheden weghalen

Zelf mee-eters of puistjes uitknijpen is heel verleidelijk maar loopt vaak niet goed af. Veel vrouwen hebben kleine littekens en beschadigen hun huid vanwege het verkeerd verwijderen van onzuiverheden. Het weghalen van mee-eters of puistjes is een specialistisch klusje. In de salon wordt dit met beleid en vooral hygiënisch gedaan, om ervoor te zorgen dat er geen blijvende schade wordt aangericht.

 

Haal meer uit je dagelijkse verzorging

Zelfs de beste gezichtsverzorgingsproducten zullen minder effectief zijn als je verstopte poriën en onzuiverheden op je huid hebt. Als je je huid regelmatig laat schoonmaken door de schoonheidsspecialiste zal ook jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine effectiever zijn.

 

Het is niet alleen om verbeteren, ook om het te vertragen

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een anti-aging behandeling. Rimpels die er al zitten zullen niet meer verdwijnen. Deze kunnen we wel vervagen of minder diep maken. Maar we willen die ene rimpel natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Ook hiervoor is een bezoekje aan de salon heel belangrijk. Dus niet alleen voor de problemen die je op dat moment hebt, maar ook om deze problemen te voorkomen of te vertragen.

 

Je huid is net zoals het weer

Ieder seizoen heeft je huid andere behoeften en iedere huid verschilt hierin. Bij mij in de salon kan ik precies bepalen wat jouw huid op dat moment nodig heeft. De behandeling zal hierop worden aangepast.

 

Professioneel productadvies

Nadat je een heerlijke gezichtsbehandeling hebt gehad, heb je vaak hernieuwde motivatie om je dagelijkse huidverzorging te verbeteren en die stralende huid zo gezond mogelijk te houden. De producten die je hiervoor nodig hebt zijn dan ook te koop in de salon. Deze producten zullen afgestemd zijn waarvan ik denk dat jouw huid het beste nodig heeft.

 

Life gets in the way

Hoe goed we ons ook voornemen om voortaan beter voor onze huid te zorgen, het lukt toch niet altijd. Je hebt een baan, kinderen, een druk sociaal leven en noem het maar op. Dan schiet die wekelijkse peeling die je zou doen of het masker er al gauw bij in. Door iedere zes weken een afspraak in te plannen staat dat uurtje (of misschien zelfs wel anderhalf uur) voor je huid gewoon in je agenda en hoef je het ook niet allemaal steeds zelf te doen. Heerlijk toch?

 

Een massage helpt ook mee aan huidverbetering

Buiten dat een massage heel erg ontspannen en lekker is, heeft het ook nog voor voordelen. Je krijgt er niet alleen een stralende, jong uitziende huid van, maar het is ook nog eens goed voor het verminderen van rimpels, het verminderen van hoofdpijn, een betere opname van producten door de bevordering van de bloedsomloop, een beter immuunsysteem (afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingstoffen kunnen beter worden opgenomen) en je krijgt er een positief humeur van! 

 

Het goed verzorgen van je huid vormt de basis voor een mooie en gezonde huid. Samen met het gebruik van je juiste producten voor thuis, zorgt een professionele gezichtsbehandeling ervoor dat jouw huid in topconditie komt én blijft!


Basis behandeling

 Een korte gezichtsbehandeling die je huid een snelle opfrisser geeft. Ideaal om kennis te maken met de producten van Salonnepro. Geschikt voor alle huidtypen.   

 

 

 

 

 - 60 min -

Complete behandelingen

Kom even helemaal tot rust! Bij deze behandeling kijken we wat voor huidtype (droog, vet, normaal of gecombineerd) jij hebt en tegen welke problemen jij eventueel aanloopt. Denk hierbij aan onzuiverheden/acne, vochtarm, rosacea/couperose. De producten worden hier zorgvuldig op uitgekozen en toegepast.

 

- 75 min -

Luxe behandeling

Een behandeling die je huid verdient! Bij deze anti aging behandeling wordt niet alleen je gezicht behandelt maar ook de huid rondom de ogen. Dit geeft je het volledige gevoel van ontspanning en luxe. Hierbij kijken we ook naar het huidtype en worden de producten hierop aangepast.

 

 

- 90 min -"Sandra werkt heel professioneel. In de coronatijd volgt ze alle hygiënische richtlijnen, met een goed mondkapje. De schoonheidsbehandeling is een heerlijk moment om te relaxen. Na een bezoek is je huid weer superschoon en voelt zacht aan. Echt een aanrader!

 

- Lieve W. -

"Ik ga al een aantal jaren naar Sandra voor een gezichtsbehandeling en het is heerlijk!! Ik woon momenteel in het buitenland en ben ook hier naar een schoonheidsspecialist geweest, maar dat was bij lange na niet zo goed als bij Sandra. Als ik in Nederland ben wil ik steeds meteen langs voor een afspraak! De prijs/kwaliteit is zeer goed. Sandra is een spontane, gezellige vrouw waar je je heel erg bij op je gemak voelt. Ze is professioneel en is continu bezig om het niveau van haar salon omhoog te brengen dmv bijvoorbeeld cursussen. De salon is netjes, schoon en er wordt goed rekening gehouden met corona. Echt een aanrader!!"

- Nikki v/d P. -

"Echt een toppertje. Neemt de tijd voor de behandelingen. Altijd erg gezellig, kom er graag. Gisteren geweest, kan niet wachten tot de volgende afspraak die ik gelijk gemaakt heb. Tot snel!"

- Diana T. -

"Heerlijke salon. Sandra is een lieve vakvrouw die werkt in alle rust met mooie natuurzuivere producten. Het is een heerlijke verwennerij en een feestje om een schoonheidsbehandeling van Sandra de krijgen. Aanrader!"

- Marja S. -

"Altijd hele fijne behandelingen als ik bij Sandra op de stoel plaats mag nemen. Ze voert haar werk uit met liefde en de producten die ze gebruikt zijn met zorg uitgekozen."

- Tessa V. -