Laat je huid stralen!


Je hebt al van alles geprobeerd qua huidverzorgingsproducten maar deze gaven niet het gewenste resultaat.

 

Je vindt het belangrijk hoe je eruit ziet en je houdt van tijd voor jezelf. Je merkt dat je huid minder begint te stralen en je ziet er vermoeid uit. De eerste tekenen van ouder worden beginnen langzaam maar zeker zichtbaar te worden. Je hebt al van alles geprobeerd maar met weinig resultaat...

 

Wist je dat je met de juiste behandeling(en) en de juiste producten je huid kan verbeteren?

 

Een ongezonde huid kan verschillende factoren hebben, zoals verkeerde voeding, stress of misschien wel het gebruik van de verkeerde producten. Daarom doe ik tijdens de eerste behandeling altijd een intake, dit om te kijken waar jouw (eventuele) huidprobleem vandaan komt.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

 

We beginnen de behandeling met het goed schoonmaken van jouw huid door middel van een reiniging. Door deze reiniging worden de opvolgende producten en de ingrediënten beter opgenomen. Tijdens de behandeling wordt het gebruik van de producten aangepast aan de hand van jouw huidtype. 

 

Het is belangrijk dat je na de behandeling thuis aan de slag gaat met het verzorgen van je huid. Het is namelijk zo dat 30% van het resultaat kan worden behaald in de salon en 70% door het gebruik van de juiste producten thuis. Daarom adviseer ik je graag over de producten die nodig zijn voor thuisgebruik, je kan hier direct mee aan de slag en zo behaal je jouw doel: een stralende huid!

 

Hoe voel jij je na de behandeling? 

 

Heerlijk! Je bent helemaal tot rust gekomen en dit zie je terug aan je huid. De huid voelt fris en schoon aan en ziet er stralend uit. Tot slot heb je het juiste advies meegekregen voor het gebruik van de verzorgingsproducten bij jou thuis.


Basis behandeling

 Een korte gezichtsbehandeling die je huid een snelle opfrisser geeft. Ideaal om kennis te maken met de producten van Salonnepro. Geschikt voor alle huidtypen.   

 

 

 

 

 

 

 - 60 min -

Complete behandelingen

Kom even helemaal tot rust! Bij deze behandeling kijken we wat voor huidtype (droog, vet, normaal of gecombineerd) jij hebt en tegen welke problemen jij eventueel aanloopt. Denk hierbij aan onzuiverheden/acne, vochtarm, rosacea/couperose. De producten worden hier zorgvuldig op uitgekozen en toegepast.

 

 

- 75 min -

Luxe behandeling

Heb je last van rimpelvorming of een verslapte huid? Dan is deze behandeling er eentje die je huid verdiend! Niet alleen je gezicht wordt behandeld maar ook de huid rondom de ogen. Dit geeft je het volledige gevoel van ontspanning en luxe. Hierbij kijken we ook naar het huidtype en worden de producten hierop aangepast.

 

  

- 90 min -

Bio Peeling (NIEUW!)

Geef je huid een voedingsboost!

 

Deze 100% natuurlijke kruidenpeeling is zeer geschikt bij een onzuivere huid, acne of acne littekens, grove poriën of een grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

 

 

 

- 75 min -


Volg jij de salon al via social media?

 ↓


 

Openingstijden

Maandag:         09.00-17.30 uur

Dinsdag:           09.00-17.30 uur

Woensdag:       09.00-17.30 uur

Donderdag:      09.00 -17.30 uur

Vrijdag:              09.00-14.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten

 

 Hé hallo, Sandra hier!

06 14 29 57 19

info@schoonheidssalonsdv.nl

 

 

Ik help vrouwen op een ontspannen manier bij het verzorgen en verbeteren van hun huid(problemen).