Waarom ben ik eigenlijk gestart met Webecos? Waarom trok dit merk mij aan? Dit zijn natuurlijk punten die voor jullie veel interessanter zijn dan verhaaltjes over dermatologen en wetenschappers. Dat lees je wel verder hieronder ;) Eerst zal ik mijn eigen ervaring met jullie delen!

 

Ik vond het altijd al erg lastig om een merk te vinden wat bij mijn huid paste. Tijdens de praktijklessen op school reageerde ik ook al op alle producten die we moesten gebruiken. Eigenlijk was ik zelf het perfecte 'model' om te bepalen waar ik naar opzoek moest, en wat ik wilde gebruiken, voor in mijn salon: gevoelige huid, kan niet tegen alle producten, eczeem in het gezicht, allergisch voor parfum en zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan met de allergieën die op mijn lijstje staan.... Vooral het niet overal tegen kunnen was iets waar meer mensen in mijn omgeving tegenaan liepen.

Zo kwam ik uit bij Webecos: een Nederlands merk, huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica, pure ingrediënten, allergische reacties komen sporadisch voor en parfum vrij. Precies waar ik naar opzoek was!

 

Inmiddels bestaat de salon alweer bijna 7 jaar, heb ik hier en daar wel eens gekeken naar andere merken, maar zou ik Webecos toch nooit los kunnen laten. In al die jaren, na al die klanten, is er slechts één geweest die heeft gereageerd op de producten. Zij komt nog steeds maandelijks bij mij in de salon, maar voor thuisgebruik werd het helaas te veel. Al baal ik wel van die ene.... Maar waar hebben we het over. Eén!! Na al die klanten!

 

Voorlopig ben ik nog wel van plan om hiermee te blijven werken. De producten ruiken lekker, het werkt fijn.. Waarom zou ik dan overstappen? Zolang ik iedereen nog met een glimlach naar buiten zie lopen en met een glimlach terug zie komen, ben ik een gezegend mens!


Webecos produceert al ruim 50 jaar huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica. Eerlijke cosmetica die gebruik maken van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huis de benodigde elementen kan geven. Met unieke recepturen en texturen die zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door de huid. De actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. Ze gebruiken niets dat overbodig is in de producten, want waarom zou je cosmetica ingrediënten toevoegen die niets toevoegen? Elementry Skincare noemen ze dat principe bij Webecos. Omdat alleen het goede goed genoeg is.

 

 Voordelen van Webecos:

- Dierproefvrij

- Eigen receptuur

- Allergische reacties doen zich sporadisch voor

- De werkstoffen zijn van zuiver natuurlijke oorsprong

- Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

- Geproduceerd volgens GMP-regels. Dit waarborgt dat de producten veiligheid,

identiteit, sterkte, zuiverheid en kwaliteit bezitten.