Gecombineerde huid

De meeste mensen hebben een gecombineerde huid, met stukken die wat vetter zijn en wat drogere plekken. Bij een gecombineerde huid zijn de wangen droog, terwijl de huid bij het voorhoofd, neus en kin (ook wel T-zone genoemd) vaak juist vetter aanvoelt. De poriën op de T-zonde zijn vaak groter terwijl de poriën op de wangen juist verfijnd zijn. Bovendien kun je last hebben van mee-eters en kun je gedurende de dag last krijgen van een glimmende T-zone.

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50 

 

Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,- 

 

Cleansing Foam, 250 ml

De cleansing foam is een licht schuimende cleanser. Geschikt voor een normale tot vette huid. 

Ook bijzonder geschikt voor de mannenhuid.

 

€22,-

 Supersoft Peeling, 100 ml

Een zachte scrub voor het gelaat en hals die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie aan deze peeling toegevoegd. Het verwijdert dode huidcellen waardoor de zuurstofopname van de huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

 

€24,50 

Seaweed Gel Mask, 100 ml

 

Het in dit gelmasker verwerkte zeewierextract bevat naast muncines, aminozuren, vitaminen en sporenelementen ook relatief veel (organisch gebonden) jodium, waarvan een stimulerende werking uitgaat op de vetstofwisseling. Toe te passen bij een gecombineerde en een licht vette huid.

 

€23,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50 

 

Azulen Cream, 50 ml

Deze 24-uurs crème wordt toegepast bij een gevoelige en/of onzuivere huid. Het azuleen, de actieve werktstof uit de kamille-olie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking.

 

Geschikt voor de meest gevoelige, dunne, delicate, rode, ontstekingsgevoelige en intolerante huid.

 

€21,50 

 

 

Aloe Vera Day Cream, 50 ml

Een beschermende dagcrème voor de normale/gecombineerde huid. De crème werkt hydraterend en kalmeert een geïrriteerde huid. Het is een zeer goed basiscrème voor de make-up. Werkstoffen zijn o.a. het aloë vera- en het calendula-extract en een sterke moisturizer.

 

€19,50 

 

 

Aloe Vera Night Cream, 50 ml

 

Bevat dezelfde werkstoffen als de dagcrème. Bovendien zijn er extra voedende lipiden aan toegevoegd. Deze bestrijden de eerste rimpeltjes.

 

€20,50


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.