Normale huid

Een normale huid voelt zacht en soepel aan en heeft een gelijkmatige, egale teint zonder roodheid. De huis is niet vet en niet droog, de poriën zijn niet of nauwelijks zichtbaar. Er zijn geen irritaties en onzuiverheden (puistjes) zichtbaar. Ondanks dat de huid geen problemen heeft is een juiste huidverzorging van belang om je gezicht in balans te houden en huidveroudering en rimpels tegen te gaan.

 

Kenmerken:

- Voelt comfortabel aan

- Een gezonde glans

- Mooie textuur

- Kleine poriën

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50 

 

Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,- 

Sponge Face Cleanser, 100 ml

Een zachte en romige face cleanser die micro "sponsjes" bevat. De Sponge Face Cleanser verwijdert op een zachte maar effectieve wijze oogmake-up en is tevens een milde cleanser voor het gelaat.

 

€17,- 

 

Cleansing Foam, 250 ml

De cleansing foam is een licht schuimende cleanser. Geschikt voor een normale tot vette huid. 

Ook bijzonder geschikt voor de mannenhuid.

 

€22,-

 Supersoft Peeling, 100 ml

Een zachte scrub voor het gelaat en hals die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie aan deze peeling toegevoegd. Het verwijdert dode huidcellen waardoor de zuurstofopname van de huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

 

€24,50Aloe Vera Cream Mask, 100 ml

Het werkstoffencomplex uit de aloë vera plant bevat o.a. vitaminen, enzymen, slijmstoffen en fytohormonen met celdelingbevorderende eigenschapen. Dit resulteert in vochtregulerende, ontstekingswerende en regenererende (wondhelende) eigenschappen, waardoor tevens een betere doorbloeding van de huid wordt bevorderd. Het masker is uitermate geschikt voor toepassing bij een vochtarme, verwaarloose en geïrriteerde huid vanwege haar vitaliserende en regenererende eigenschappen. Voor een jonge en beginnend ouder wordende huid.

 

 

€23,-Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50 

 

 

Aloe Vera Day Cream, 50 ml

Een beschermende dagcrème voor de normale/gecombineerde huid. De crème werkt hydraterend en kalmeert een geïrriteerde huid. Het is een zeer goed basiscrème voor de make-up. Werkstoffen zijn o.a. het aloë vera- en het calendula-extract en een sterke moisturizer.

 

€19,50 

 

 

 

Aloe Vera Night Cream, 50 ml

Bevat dezelfde werkstoffen als de dagcrème. Bovendien zijn er extra voedende lipiden aan toegevoegd. Deze bestrijden de eerste rimpeltjes.

 

€20,50


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.