Ouder wordende huid vanaf 35 jaar

Bij de huid boven de 30 jaar kunnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar beginnen te worden. Zo ontstaan er fijne lijntjes op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, bij de mond en bij de ogen (ook wel kraaienpootjes genoemd). Dit wordt veroorzaakt doordat de collageen- en elastineproductie in het lichaam in deze periode vertraagt. Door het lagere collageen en elastine gehalte begint de huid slapper te worden. De belangrijkste oorzaak voor huidveroudering is UV-straling, dat het elastine in de huid afbreekt en waardoor het verouderingsproces versneld.

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50Reviving Detox Creamy Cleanser, 100 ml

Een zeer romige reinigingscrème die de huid reinigt en verfrist. De reiniging bevat ook een kleine korrel die zorgt voor een dagelijkse exfoliatie van de huid, om zo de celvernieuwing optimaal te houden en huidveroudering tegen te gaan.

 

€25,50Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,-Refined Pearl Exfoliator, 100 ml

De Refined Pearl Exfoliator bestaat o.a. uit een combinatie van aragonite (een kritallijne vorm van calcium carbonate) en conchiolin (een proteïne) dat Nacre genoemd wordt. Nacre is de substantie waar parels zich uit vormen. Door een micronisatieproces worden de parels geschikt gemaakt voor exfoliërende doeleinden. De Refined Pearl Exfoliator reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.

 

€32,50

 

 


Refined Pearl Exfoliator, 100 ml

De Refined Pearl Exfoliator bestaat o.a. uit een combinatie van aragonite (een kritallijne vorm van calcium carbonate) en conchiolin (een proteïne) dat Nacre genoemd wordt. Nacre is de substantie waar parels zich uit vormen. Door een micronisatieproces worden de parels geschikt gemaakt voor exfoliërende doeleinden. De Refined Pearl Exfoliator reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.

 

€32,50

 

 Hydrovital Gel Mask, 100 ml

Dit gelmasker bevat werkstoffen uit de knoppen van de tropische Spilanthes Acmella plant, dat o.a. rijk is aan aminozuren, enzymen, vitaminen (A, D, E en B-complex) en sporenelementen. De belangrijkste componenten zijn alkylamides, bekend om hun kalmerende en immuunstimulerende effect. Hierdoor geeft het masker een betere doorbloeding van de huid, werkt celdelingbevorderend en verhoogt de huidtonus, waardoor een strakker huidniveau ontstaat. Het Hydrovital Gel Mask wordt om zijn hydraterende en regenererende eigenschappen toegepast bij een huid die in cosmetische zin extra verzorging behoeft, bijvoorbeeld bij verslapt bindweefsel.

 

€25,-Lipogel Cream Mask, 100 ml

Het Lipogel Cream Mask is een opbouwend en revitaliserend masker. De werkstoffen zijn liposomen met elastine, repair complex en een moisturizer. Hierdoor neemt de elasticiteit van de huid toe, de huideigen hestelcapaciteit wordt verhoogd, de vochtbalans wordt hertseld en rimpelvorming wordt tegengegaan. De huid krijgt daardoor een gladder en gezonder aanzien. Het masker is geschikt voor de rijpere, vochtarme en verwaarloosde huid.

 

€48,50Collageen Cream Mask, 100 ml

Het Collageen Cream Mask is een hydraterend masker met als werkstof het marine collageen. De vitaminen van de toegevoegde avocado olie activeren de bindweefselstofwisseling in de lederhuid.

 

€32,50Eye Serum, 30 ml

Een serum voor toepassing rondom de ogen. Het serum bevat o.a. het Euphrasia (ogentroost) en het hamamelis (toverhazelaar) extract voor een verzachtend en adstringerend effect. De gestabilicieerde retinol (vitamine A) voorkomt rimpelvorming en de liposomen met elastine bevorderd de elasticiteit van de huid.

 

€55,-Lipogel Day & Night (serum), 30 ml

Lipogel Day & Night is een opbouwende en revitaliserende liposomen-gel voor de vochtarme en rijpere huid. Door het toegevoegde Repair Complex is deze gel tevens uitermate geschikt voor de aangedane huid door zon of zonnebank. De liposomen zelf verstevigen en egaliseren de huid en brengen tevens de toegevoegde actieve bestanddelen diep in de huid. Het werkstoffencomplex bevat o.a. het "ingebouwde" elastine Repair Complex en een moisturizer. Hierdoor neemt de elasticiteit van de huid toe en verhoogd het de huideigen repaircapaciteit waardoor de vochtbalans wordt hersteld en rimpelvorming wordt tegengegaan. De huid krijgt daardoor een gezonder en gladder aanzien.

 

€26,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50Retinol Cream, 50 ml

Deze hoogwaardige verzorging bevat een hoog gehalte aan Retinol, dat in aanraking met de huid wordt omgezet in vitamine A. De Retinol wordt gedragen door liposomen zodat het stabiel blijft en diep kan doordringen tot de diepere huidlagen. FIjne lijntjes en huidverslapping worden hierdoor tegengegaan. Daarnaast zit de crème boordevol plantaardige oliën, zoals druivenpitolie, calendula olie en koolzaadolie. Dit zijn sterke anti-oxidanten en bevatten veel vitamines.

Het toegevoegde Betaglucan zal de gevoelige en beschadigde huiden weer hestellen.

 

€52,50

 Myox Day Cream, 50 ml

De Myox Day Cream is een dagcrème die preventief tegen rimpels werkt, bestaande rimpels vermindert en de huid revitaliseert.. Ook gaat het het verouderingsproces tegen en werkt het als sterke antioxidant. Het toegevoegde Myoxinol, met peptiden van het zaag van de Hubiscus, bestrijdt rimpels op dezelfde wijze als botuline-toxine (botox) maar is een plantaardig en ongevaarlijk product. Myoxinel werkt tweeledig; de biologische werking geeft een vertraging van het celverouderingsproces en de mechanische werking voorkomt de samentrekking van gelaatsspieren. Het resultaat is een zichtbare vermindering van gezichtsrimpels, denk hierbij vooral aan mimische gelaatsrimpels. De huid wordt gladder en krijgt een jongere en frisse uitstraling. Naast Myoxinol bevat de Myox Day Cream ook een UV A filter (factor 4), Shea Butter en een sterke moisturizer. De crème is uitmate geschikt voor de rijpere huid en de huid die de eerste tekenen van rimpels vertoont.

 

€32,50Myox Night Cream, 50 ml

De Myox Night Cream is de ideale aanvulling op de Myox Day Cream. Deze nachtcrème is volledig aangepast op de dagcrème en bevat naast Myoxinol tevens de verrijkende verzorging van aloë vera, fytohormonen en marine collageen.

 

€37,50


Koop je de Myox Day en Night Cream samen? Dan betaal je slechts €65,- voor beide crèmes!


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.