Vette huid

Een vette huid is vaak een rechtstreeks gevolg van een verhoogde talgproductie. Het belangrijkste kenmerk van een vette huid is dat deze glimt en vettig aanvoelt. In de loop van de dag wordt dit steeds erger. Bij een vette huid zijn de poriën goed zichtbaar. Een vette gezichtshuid kan erg vervelend zijn, zeker wanneer het zich uit in puistjes, mee-eters of een glimmend gezicht.

 

Kenmerken:

- Grove poriën

- Vettige glans

- Onregelmatigheden in de vorm van puistjes of mee-eters

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50Cleansing Gel, 125 ml

 

De reinigende werking van deze gel wordt ondersteund door de verwerkende eigenschappen van het toegevoegde lindebloesemextract. Dit vereenvoudigt het verwijderen van comdeonen en milia. Geschikt voor de vette huid.

 

€12,50 

 

Cleansing Foam, 250 ml

De cleansing foam is een licht schuimende cleanser. Geschikt voor een normale tot vette huid. 

Ook bijzonder geschikt voor de mannenhuid.

 

€22,-

  

Refined Pearl Exfoliator, 100 ml

De Refined Pearl Exfoliator bestaat o.a. uit een combinatie van aragonite (een kritallijne vorm van calcium carbonate) en conchiolin (een proteïne) dat Nacre genoemd wordt. Nacre is de substantie waar parels zich uit vormen. Door een micronisatieproces worden de parels geschikt gemaakt voor exfoliërende doeleinden. De Refined Pearl Exfoliator reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.

 

€32,50

 

  

Seaweed Gel Mask, 100 ml

 

Het in dit gelmasker verwerkte zeewierextract bevat naast muncines, aminozuren, vitaminen en sporenelementen ook relatief veel (organisch gebonden) jodium, waarvan een stimulerende werking uitgaat op de vetstofwisseling. Toe te passen bij een gecombineerde en een licht vette huid.

 

€23,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50 

 

 

Aloe Vera Day Cream, 50 ml

Een beschermende dagcrème voor de normale/gecombineerde huid. De crème werkt hydraterend en kalmeert een geïrriteerde huid. Het is een zeer goed basiscrème voor de make-up. Werkstoffen zijn o.a. het aloë vera- en het calendula-extract en een sterke moisturizer.

 

€19,50 

 

Azulen Cream, 50 ml

Deze 24-uurs crème wordt toegepast bij een gevoelige en/of onzuivere huid. Het azuleen, de actieve werktstof uit de kamille-olie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking.

 

Geschikt voor de meest gevoelige, dunne, delicate, rode, ontstekingsgevoelige en intolerante huid.

 

€21,50


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.