Vochtarme huid

De vochtarme huid voelt vaak ruw, minder soepel en trekkerig aan. Bovendien zijn er vaak droogtelijntjes en een glans zichtbaar. De huid verliest te veel vocht door een beschadiging van de huidbarrière. Gebrek aan vocht in de huid kan een belangrijke oorzaak zijn van huidproblemen. Je kunt ook last hebben van onzuiverheden, aangezien deze vaak veroorzaakt worden door huidvetten zoals talg en deze bij een vochtarme huid wel aanwezig kunnen zijn. Een vochtarme huid resulteert vaak in een droge huid. Verzorging van de vochtarme huid staat in het teken van hydratatie.

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50 

 

Azulen Cleansing Oil, 250 ml

Een hydrofiele olie voor een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid, alsmede voor het verwijderen van make-up. Naast amandelolie bevat deze cleanser vitamine E en azuleen voor een extra verzachtende werking. Op het gelaat en de hals aanbrengen en met lauwwarm water emulgeren tot een melkachtige substantie ontstaat. 

 

€20,-

  

Sponge Face Cleanser, 100 ml

Een zachte en romige face cleanser die micro "sponsjes" bevat. De Sponge Face Cleanser verwijdert op een zachte maar effectieve wijze oogmake-up en is tevens een milde cleanser voor het gelaat.

 

€17,-Supersoft Peeling, 100 ml

Een zachte scrub voor het gelaat en hals die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie aan deze peeling toegevoegd. Het verwijdert dode huidcellen waardoor de zuurstofopname van de huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

 

€24,50Royal Jelly Cream Mask, 100 ml

Dit is een crèmemasker waarin het natuurlijke Gelee Royale, voedsel voor de bijenkoningin, is verwerkt. Deze bijzondere, natuurlijke werkstoffen geven door hun activerende en regenererende eigenschappen een algehele vitalisering van het huidsysteem met als gevold een betere huiddoorbloeding, een verbeterde elasticiteit van het vaat- en bindweefsel en een gladder en strakker huidniveau. Het Royal Jelly crèmemasker is uitstekend geschikt voor de algehele conditieverbetering en instandhouding van een gezonde en frisse huid.

 

€42,50Collageen Cream Mask, 100 ml

Het Collageen Cream Mask is een hydraterend masker met als werkstof het marine collageen. De vitaminen van de toegevoegde avocado olie activeren de bindweefselstofwisseling in de lederhuid.

Toe te passen bij een verslapte huid en bij rimpelvorming als gevolg van bindweefselveroudering.

 

€32,50Eye Serum, 30 ml

Een serum voor toepassing rondom de ogen. Het serum bevat o.a. het Euphrasia (ogentroost) en het hamamelis (toverhazelaar) extract voor een verzachtend en adstringerend effect. De gestabilicieerde retinol (vitamine A) voorkomt rimpelvorming en de liposomen met elastine bevorderd de elasticiteit van de huid.

 

€52,50 

Hydraderm (serum), 30 ml

Hydraderm is een serum op basis van ceramiden. Dit zijn zeer specifieke huidlipiden die in onze opperhuid voorkomen. Een tekort hieraan veroorzaakt uitdroging en verslapping van de huid. Hydraderm bevat deze ceramiden in liposomenvorm met een sterkte moisturizer. De geld werkt huidherstellend en vochtvasthoudend en is geschikt voor een droge en/of zeer vochtarme huid. Ook te gebruiken bij een huid met milia (gerstekorrels).

 

€29,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50 

 

 

Aloe Vera Day Cream, 50 ml

Een beschermende dagcrème voor de normale/gecombineerde huid. De crème werkt hydraterend en kalmeert een geïrriteerde huid. Het is een zeer goed basiscrème voor de make-up. Werkstoffen zijn o.a. het aloë vera- en het calendula-extract en een sterke moisturizer.

 

€19,50 

Hydrovital, 100 ml

De Hydrovital is een hydraterende emulsie voor de huid die wat extra verzorging nodig heeft, zoals de rijpere en/of zonbeschadigde huid. De natuurlijke bestanddelen in deze emulsie vitaliseert de huid en voorziet het van voldoende vocht. Hydrovital is toepasbaar op alle delen van het lichaam. We kunnen deze beschouwen als verzorgend product voor de huid. Het kan gebruikt worden als dag- en nachtverzorging, bodymilk, handverzorging en als voeding onder een masker.

 

€18,50


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.