Extra verzorging

Verzorging voor de huid wat ook echt niet mag ontbreken! Denk bijvoorbeeld aan een handcrème, mondverzorging of zonbescherming. Ook vind je hier leuke samengestelde pakketjes.

Hand Cream, 100 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

Nu met 10% korting!

Van €11,50 voor €10,35Lip Contour Cream, 15 ml

Webecos heeft een speciale contour filler voor mooie volle lippen, die tevens de fijne lijntjes rond de mond verzacht. De Lip Contour Filler Cream gaat de tekenen van huidveroudering tegen en geeft de lippen en hun contour een ware boost. De hyaluronfiller zorgt samen met de peptiden dat de lippen en de contour steviger en voller worden. De Filler Cream heeft een lichte textuur, smeert makkelijk uit en trekt goed in, zodat de lippen niet vettig voelen maar juist wel goed gehydrateerd worden.

 

€29,50Suncare Gel Cream SPF 30, 100 ml

De Suncare Gel is een niet-vette, parfumvrije emulsie die snel intrekt en uw huid beschermt tegen zonbeschadiding en vroegtijdige huidveroudering. De Suncare brengt u aan over uw dagelijkse verzorging en is geschikt bij zeer felle zon. Het geeft een droge finish zonder witte strepen en zonder glimmend effect.

 

€25,-Suncare Gel Cream SPF 30, 100 ml

De Suncare Gel is een niet-vette, parfumvrije emulsie die snel intrekt en uw huid beschermt tegen zonbeschadiding en vroegtijdige huidveroudering. De Suncare brengt u aan over uw dagelijkse verzorging en is geschikt bij zeer felle zon. Het geeft een droge finish zonder witte strepen en zonder glimmend effect.

 

€31,50Parasol After Sun, 250 ml

Deze olie in water emulsie heeft een verzachtende en heerlijk verkoelende eigenschappen en is bijzonder geschikt voor de verzorging en kalmering van de vaak gevoelige en geïrriteerde huid na het zonnen.

Toegepaste werkstoffen zijn jojoba-olie, een moisturizer, goudsbloemextract (verzachtend, toniserend) en allantoïne (regenererend). Bisabolol (uit de kamille-plant en vergelijkbaar met azuleen) heeft een kalmerende werking. Een geringe hoeveelheid menthol ondersteund de verkoelende werking van de emulsie.

 

€19,50Thuisverzorgingspakket: Hydratating Skin Solution

- One Step Cleanser 100 ml

Verwijdert overtollig vuil en talg. Het is een milk en een lotion in 1 en is te gebruiken voor zowel de ogen als voor het gelaat.

 

- Refined Pearl Exfoliator 50 ml

Dieptereiniging voor alle huidtypes. Verwijdert de dode huidcellen, waardoor de rest van de producten beter kunnen worden opgenomen door de huid. Max. 1 a 2 keer per week gebruiken. Met vochtige vingertoppen in roteren.

 

- Hyavital A 15 ml

Dit is een serum. Deze voedt de huid en helpt deze te herstellen. Er zitten een aantal zeer werkzame bestanddelen in, zoals Vitamine A, collageen en hyaluronzuur. Tevens kan het ook als 24-uur crème worden gebruikt.

 

- Hydracell-1 Beauty Cream 15 ml

Fluweelzachte crème voor elk huidtype, ook voor de jonge huid.

Kan je huid wel een hydratatieboost gebruiken? Hyaluronzuur beschikt over de eigenschap om tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Hyaluronzuur in een crème op de huid die helpt het vochtverlies in het huidoppervlak tegen te gaan, waardoor de huidstructuur, huidelasticiteit en de barrierefunctie verbeterd worden. Vocht wordt langer vastgehouden, de huid voelt zachter en soepeler aan en rimpels en fijne lijntjes zien er minder diep uit.

 

Bij dit pakketje krijgt u er van mij een toilettas en showerfoam bij.

 

€45,-


Wil je producten bestellen? Dit kan ook door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.