Droge huid

Bij een droge huid is de huidbarrière beschadigd en heeft de huid het natuurlijk vermogen om goed te functioneren verloren. De huid kan daardoor ruw, trekkerig en onprettig aanvoelen en schilferige plekjes, kloofjes en droogte rimpels vertonen. Het gezicht kan er ook dof en grauw uitzien. Bij een droge huid is het aantal vetten in de huid verlaagd, waardoor er in de bovenste huidlaag microscopische kleine openingen ontstaan waardoor de huid te veel vocht verliest. De droge huid wordt daarom soms ook wel een vetarme huid genoemd. Verzorging van de droge huid staat in het teken van het voeden en het herstellen van de natuurlijke beschermlaag van de huid.

 

Kenmerken:

- Zichtbare lijntjes

- Een trekkerig aanvoelende huid

- Erg fijne poriën

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50 

 

Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,- 

Sponge Face Cleanser, 100 ml

Een zachte en romige face cleanser die micro "sponsjes" bevat. De Sponge Face Cleanser verwijdert op een zachte maar effectieve wijze oogmake-up en is tevens een milde cleanser voor het gelaat.

 

€17,-Supersoft Peeling, 100 ml

Een zachte scrub voor het gelaat en hals die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie aan deze peeling toegevoegd. Het verwijdert dode huidcellen waardoor de zuurstofopname van de huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

 

€24,50 

Ginseng Gel Mask, 100 ml

Naast de in dit gelmasker verwerkte ginseng, die vetzuren en vitamine B complexen bevat, kent it masker ook een hoge dosis fytohormonen die regenererende eigenschappen hebben. Het masker is bijzonder geschikt bij een gestresste, gevoelige en droge huid. Het helpt de huid kalmeren.

 

€23,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50 

 

 

Hyfac Cream, 50 ml

De Hyfac Cream is een hydraterende 24-uurs crème en bevat een krachtige moisturizer uit het melkzuurextract en avocado olie. Daarnaast bevat Hyfac allantoïne en vitamine E en is bijzonder aan te bevelen bij een vochtarme en droge huid. Tevens geschikt als basis voor de make-up.

 

€24,50 

 

Azulen Cream, 50 ml

Deze 24-uurs crème wordt toegepast bij een gevoelige en/of onzuivere huid. Het azuleen, de actieve werktstof uit de kamille-olie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking.

 

Geschikt voor de meest gevoelige, dunne, delicate, rode, ontstekingsgevoelige en intolerante huid.

 

€21,50


Wil je producten bestellen? Dit kan ook door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.