Vanaf 50 jaar

Ouder wordende huid vanaf 50 jaar

Bij de huid boven de 50 jaar is het verouderingsproces vaak goed zichtbaar. Dit komt doordat de huid minder collageen en elastine bevat en het vermogen van de cellen om vocht vast te houden lager ligt. De huis is dunner en slapper en voelt vaak droog aan. Bovendien zijn er vaak rimpels en diepere lijnen zichtbaar en kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Tevens kan de huid wat doffer van kleur zijn.

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50Reviving Detox Creamy Cleanser, 100 ml

Een zeer romige reinigingscrème die de huid reinigt en verfrist. De reiniging bevat ook een kleine korrel die zorgt voor een dagelijkse exfoliatie van de huid, om zo de celvernieuwing optimaal te houden en huidveroudering tegen te gaan.

 

€25,50Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,-Refined Pearl Exfoliator, 100 ml

De Refined Pearl Exfoliator bestaat o.a. uit een combinatie van aragonite (een kritallijne vorm van calcium carbonate) en conchiolin (een proteïne) dat Nacre genoemd wordt. Nacre is de substantie waar parels zich uit vormen. Door een micronisatieproces worden de parels geschikt gemaakt voor exfoliërende doeleinden. De Refined Pearl Exfoliator reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen.

 

€32,50

 

 Eye Serum, 30 ml

Een serum voor toepassing rondom de ogen. Het serum bevat o.a. het Euphrasia (ogentroost) en het hamamelis (toverhazelaar) extract voor een verzachtend en adstringerend effect. De gestabilicieerde retinol (vitamine A) voorkomt rimpelvorming en de liposomen met elastine bevorderd de elasticiteit van de huid.

 

€55,-Rever-Essence Night Repair Complex (serum), 30 ml

Dankzij de bijzonder eigenschappen van het Rever-Essencs Night Repair Complex stopt het verouderingsproces van de huid, stimuleert celernieuwing en helpt de huid zich te ontspannen. De huid wordt gladder, stralender en jeugdiger. De combinatie van phytosterolen en hyaluronzuur, werkt op de fijne lijntjes waardoor deze minder zichtbaar worden. Ook de gezichtscontour neemt strakkere vormen aan. Het helpt verslapping van de huid te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te versterken.

 

€42,50Caviar Age Defense Serum, 30 ml

Dit rijk samengestelde serum dompelt de huid in vocht en voorziet haar van vitale ingrediënten, zoals proteïnen en aminozuren uit Caviar. Caviar bevat ongeveer 25% proteïnen en vele vitaminen, waaronder een hoog gehalte aan vitamine A (retinol), B, D en E. In combinatie met hyaluronzuur heeft Caviar een herstructurerende en hydraterende activiteit op de lipide barrière van de epidermis.

 

€49,50Eye Contour Cream + Hyaluron, 15 ml

Speciaal ontwikkeld als dag- en nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het heeft een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.

De Hyaluron trekt vocht aan, vult zodoende droogtelijntjes in en beschermt de huid tegen vochttekort.

 

€18,50Caviar Age Defense Cream, 50 ml

Deze rijke, kostbare crème is een bron van vitale krachten om de huid te revitaliseren en te rebelanceren. Naast het waardevolle caviar extract en hyaluronzuur, bevat deze crème plantaardige extracten die het proteasom in de huid activeren. Het proteasom is het natuurlijk "recycling systeem" van de huidcellen, dat gaandeweg met de leeftijd haar functie verliest. Door het proteasoom te activeren, worden oxiderende proteïnen efficient verwijderd, waardoor de cellen zich sneller kunnen vernieuwen. 

 

€55,-

 Vitacell-1 Energizing Cream, 50 ml

De Vitacell Cream zorgt voor een perfecte hydratatie en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het kalmeert de huid en vermindert allergische reacties. Ook is er een vitamine E toegevoegd dat zorgt dat de huid minder snel verbrandt. Daarnaast beperkt het de celschade die de zon aanricht. Verder bevat de crème Himanthalia Elongata, een algensoort uit Bretagne, die heel rijk is aan vitamine C. De combinatie tussen de vitamine C en E maakt pigmentvlekken lichter, daarnaast versterkt het de barrièrefunctie van de huid.

 

€35,-Rever-Essence-1 Cream, 50 ml

Deze luxe crème helpt verslapping van de huid te verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid te versterken. Het stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur: de belangrijkste verbindingen die een huid jeudig houden!

De liftende en verstevigende werking vermindert zichtsbaar de ontwikkeling van expressielijnen en rimpel en verjongt de gelaatscontouren.

 

€47,50


Wil je producten bestellen? Dit kan ook door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.