• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Hello Beauty!

 

Wegens mijn zwangerschapsverlof kan ik je vanaf 26 mei helaas een tijdje niet ontvangen in de salon voor behandelingen. Wel is het mogelijk om je geliefde (huidverzorgings)producten bij mij te blijven bestellen zodat jij thuis gewoon lekker je huidje kan blijven onderhouden! Ik blij, jij blij en jouw huidje ook :)

 

Bestellingen kunnen bij mij thuis worden afgehaald (adres volgt bij je bestelling; het is in de buurt van de salon) of kunnen worden verstuurd.

 

Naar verwachting zal de salon vanaf eind oktober weer fysieke behandelingen gaan aanbieden. Dit is nog even onder voorbehoud, zodat ik gewoon straks rustig in mijn verlof kan kijken hoe het gaat en waar ik wanneer aan toe ben. Mocht je in de tussentijd graag een behandeling elders willen boeken, volkomen begrijpelijk en doe dat gerust! Natuurlijk hoop ik je gewoon in het najaar weer bij mij in de salon (terug) te zien. Tegen de tijd dat ik besluit weer aan het werk te gaan zal ik (ruim) van te voren persoonlijk contact met je opnemen, mocht je al klant zijn in de salon. Ook zal ik deze info verspreiden via de mail en social media. Ook dan zal pas de online agenda weer open gaan zodat je zelf je afspraak weer kan inplannen.

Natuurlijk zal ik je de komende tijd een beetje tegemoet komen. Daarom kan je tijdens mijn verlof gebruik maken van leuke aanbiedingen en sets:

- 20% korting op huidverzorgingspakketten voor thuis, aangepast op huidtype. Klik hier om de pakketten te bekijken.

- Krijg een GRATIS Anti Aging Protector Cream SPF 50+ bij besteding vanaf €150,- (exclusief SPF) wanneer je besteld via de webshop. Gebruik hiervoor de kortingscode: SPF50.

- Wenkbrauwkits om de wenkbrauwen zelf thuis te vervenKlik hier om naar de kits te gaan.

- Een presentje bij alle bestellingen vanaf €50,- excl. verzendkosten.

Via WhatsApp en per mail blijf ik gedurende mijn verlof zoveel mogelijk bereikbaar voor al je vragen en bestellingen.

info@schoonheidssalonsdv.nl

06 43 27 80 89 

 

Heel veel liefs,

Sandra