Lichaamsmassages


Bij een massage denk je vaak als eerst aan een extra luxe, een kadootje voor jezelf. Maar buiten dat ontspannen en een heerlijk momentje voor jezelf is, is het ook nog eens heel goed voor je! Een massage is namelijk goed voor lichaam en geest en dat heeft een aantal redenen.

 

Doordat je lichaam onverdeelde aandacht krijg en de rust waarin zich dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot je zelf kan komen zodat je lichaam zich kan herstellen, Want er wordt ruimte gemaakt voor wat er is, in stilte. Even niet te hoeven geven, maar alleen te ontvangen. Ook wordt er tijdens een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd, die ervoor zorgen dat stress verminderd en je geluksgevoel verhogen. En natuurlijk zijn de spieren daarna goed doorbloed waardoor ze weer soepel en ontspannen aanvoelen.

 

De bloedcirculatie is van groot belang in ons lichaam. Via het bloed worden namelijk de voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door het lichaam te masseren worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingstoffen beter opgenomen. Ook gaan organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door een massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbeterd.

 

De voordelen van een massage op een rijtje:

- Verminderd stress

- Het is gezond

- Verhoogt je weerstand

- Geeft nieuwe energie

- Werkt preventief

- Stimuleert het gelukshormoon

- Stimuleert de doorbloeding

- Verbeterd balans tussen lichaam en geest

- Laat je weer tot jezelf komen

- Ontspant de spieren

- Tijd voor jezelf

 

TIP: Zet je mobieltje tijdens de behandeling uit/op stil of laat deze thuis. Hierdoor zal je jezelf makkelijker kunnen overgeven en alles los kunnen laten.


Massage rug, nek en schouders (incl. scrub behandeling)

45 min | 35,-

 

Massage voor- en achterkant benen 

45 min | 35,-

  

Massage achterkant lichaam 

60 min | 45,-

 

Algehele lichaamsmassage

90 min | 70,-