• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Betalingen

Betalingen Webshop

De betalingen die worden verricht op schoonheidssalonsdv.nl, zijn beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle data die Mollie verwerkt, zowel die van bedrijven als die van consumenten, is veilig. Doordat ze nauwgezet elke compliance-regulering volgen, is de beveiliging best-in-class en van bankniveau. Zij zijn volledig PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en de hosting is ISO 9001 en ISO 27001 compliant. Verder voldoen ze aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen zij permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers in extreem beveiligde datacentra. Om te garanderen dat de interne processen getest en gecontroleerd worden gebruiken zij een Three Lines of Defence-model.

 

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van iDEAL zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Bung, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot.

 

Contante betalingen

Wanneer je de bestelling komt afhalen of wanneer je deze door mij persoonlijk bij jouw laat bezorgen, is het mogelijk om bij ontvangst contant af te rekenen. Bij bezorging gelieve gepast te betalen.

 

Cadeaubonnen

Er kan via de webshop betaald worden met cadeaubonnen. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de boncode op je cadeaubon. Let wel op! De bon moet in één keer worden gebruikt.