Betalingen

Betaling in de salon

In de salon kan je de behandeling(en) contant afrekenen of met pinbetaling. Ook kan je tijdens het online boeken ervoor kiezen om je behandeling vooraf te betalen via iDeal.

 

Betalingen Webshop

De betalingen die worden verricht op schoonheidssalonsdv.nl, zijn beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle data die Mollie verwerkt, zowel die van bedrijven als die van consumenten, is veilig. Doordat ze nauwgezet elke compliance-regulering volgen, is de beveiliging best-in-class en van bankniveau. Zij zijn volledig PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en de hosting is ISO 9001 en ISO 27001 compliant. Verder voldoen ze aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen zij permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers in extreem beveiligde datacentra. Om te garanderen dat de interne processen getest en gecontroleerd worden gebruiken zij een Three Lines of Defence-model.

 

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van iDEAL zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Bung, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot.

 

Bestelling afhalen

Wanneer je ervoor kiest je bestelling af te komen halen in de salon, is het mogelijk om contant af te rekenen of met pinbetaling.