Deelbehandelingen

Overzicht prijzen 2024

Epileren/Verven

Wenkbrauwen epileren                        14,50

Wimpers of wenkbrauwen verven      14,50

Wimpers én wenkbrauwen verven     25,50

Wenkbrauwen shapen                         29,50

Bij deze behandeling wordt de gehele wenkbrauwen in model gebracht d.m.v. hars (boven- en onderkant), styling gel en worden ze geknipt en geverfd. Wanneer deze behandeling bij een gezichtsbehandeling wordt bijgeboekt zijn de kosten slechts 26,50.

Harsbehandelingen

Wenkbrauwen (boven- en onderkant) 16,50

Bovenlip                                                   10

Kin                                                             11,50

Bovenlip en kin                                         19,50

Onderbenen + knie                                  22,50

Hele benen                                               32,50

Cupping massage (gelaat + ogen)      12,50

Met een cuppingmassage wordt de huid in topconditie gebracht. Door de laag onder de opperhuid, de bindweegsellaag, met de cups te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen verbeterd.

Deze massage kan alleen als extra massage worden bijgeboekt bij een gezichtsbehandeling m.u.v. de SPA Young.

 

Hoofdhuidmassage                                9,50

 

Penseelmassage (gelaat)                      9,50

Een penseelmassage is een ontspannende massage welke wordt uitgevoerd met behulp van slechts twee penselen. Zonder echte druk uit te oefenen worden beide penselen met vloeiende penseelstreken over gezicht, decolleté en schouders gestreken. Hierdoor worden zenuwuiteinden en tastcellen in de huid en donshaar aangenaam geprikkeld, waardoor een ontspannend effect wordt bereikt.

Deze massage kan alleen als extra massage worden bijgeboekt bij een gezichtsbehandeling m.u.v. de SPA Young, Bio Peel of Microneedling.

Oogmasker                                             10,50

Een oogmasker om de huid onder de ogen een zichtbare oppepper te geven. Dit masker werkt zeer hydraterend en zorgt ervoor dat fijne lijntjes gladgestreken worden.


Oogbehandeling                                    29,50

Reiniging, cupping, oogmasker en oogcrème. Om de huid rondom de ogen optimaal te verzorgen en fijne lijntjes te verminderen.

 

Luxe Oogbehandeling, 30 min              42,50

Reiniging, cupping, nano-needling, oogmasker, oogcrème. Deze behandeling is mooi in te zetten bij het verminderen van vochtophopingen, om de huid onder de ogen te verstevigen (kraaienpootjes) en om donkere kringen te verminderen. Voor een optimaal resultaat is het mooi om deze behandeling in kuurverband in te zetten.