• Bestel je favoriete producten via de webshop
  • Plan je afspraak gemakkelijk online
  • Vanaf 14 september tijdelijk gesloten wegens zwangerschapsverlof

Deelbehandelingen

Overzicht prijzen 2023

Epileren/Verven

Wenkbrauwen epileren                        12,50

Wimpers of wenkbrauwen verven      12,50

Wimpers én wenkbrauwen verven     22,50

Wenkbrauwen shapen                         27,50

Bij deze behandeling wordt de gehele wenkbrauwen in model gebracht d.m.v. hars (boven- en onderkant), styling gel en worden ze geknipt en geverfd. Wanneer deze behandeling bij een gezichtsbehandeling wordt bijgeboekt zijn de kosten slechts 22,50.

Harsbehandelingen

Wenkbrauwen (boven- en onderkant) 14,50

Bovenlip                                                   9

Kin                                                            10

Bovenlip en kin                                        17,50

Onderbenen + knie                                  18

Hele benen                                               27,50

Cupping massage (gelaat)                    12,50

Met een cuppingmassage wordt de huid in topconditie gebracht. Door de laag onder de opperhuid, de bindweegsellaag, met de cups te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen verbeterd.

Deze massage kan alleen als extra massage worden bijgeboekt bij een gezichtsbehandeling m.u.v. de SPA Young, Bio Peel of Microneedling.

 

Penseelmassage (gelaat)                      7,50

Een penseelmassage is een ontspannende massage welke wordt uitgevoerd met behulp van slechts twee penselen. Zonder echte druk uit te oefenen worden beide penselen met vloeiende penseelstreken over gezicht, decolleté en schouders gestreken. Hierdoor worden zenuwuiteinden en tastcellen in de huid en donshaar aangenaam geprikkeld, waardoor een ontspannend effect wordt bereikt.

Deze massage kan alleen als extra massage worden bijgeboekt bij een gezichtsbehandeling m.u.v. de SPA Young, Bio Peel of Microneedling.

 

Bio Active Vitamin C                               5,50

Een vitamine C boost voor je huid. Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten (versteviging). Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op. De Bio Active Vitamin C is te boeken bij elke gezichtsbehandeling, incl. de Bio Peel (bij de SPA Boost is deze al inbegrepen). Kan ingezet worden voor collageenaanmaak, versteviging van de huid, puistjes, rosacea, hyperpigmentatie en verhoorning. Geeft de huid direct een oppepper!

Decolleté maskers                              9,50

We hebben er iedere dag heel wat voor over om de huid van ons gezicht in goede conditie te houden. Maar vervolgens wordt ona decolleté overgeslagen in de beautyroutine. En dat is best gek als je daar even over nadenkt. Want juist de huid tussen kin en borst is kwetsbaar en gevoelig voor veroudering. Bovendien kunnen deze delicate gebiedjes - net als de handen trouwens - ook nog eens als eerste onze ‘ware leeftijd’ prijsgeven. Geef dus ook je decolleté wat extra aandacht!

 

Oogmasker                                             10,50

Een oogmasker om de huid onder de ogen een zichtbare oppepper te geven. Dit masker werkt zeer hydraterend en zorgt ervoor dat fijne lijntjes gladgestreken worden.

 

Luxe Oogbehandeling, 30 min              42,50

Reiniging, cupping, nano-needling, oogmasker, oogcrème. Deze behandeling is mooi in te zetten bij het verminderen van vochtophopingen, om de huid onder de ogen te verstevigen en om donkere kringen te verminderen. Voor een optimaal resultaat is het mooi om deze behandeling in kuurverband in te zetten.