Lichaamsmassages

Overzicht prijzen 2024

massage den haag

Je voelt je gespannen en gestresst en je hebt even een momentje voor jezelf nodig. Bij een massage denk je vaak als eerst aan een extra luxe, een kadootje voor jezelf. Maar buiten dat ontspannen en een heerlijk momentje voor jezelf is, is het ook nog eens heel goed voor je! Een massage is namelijk goed voor lichaam en geest en dat heeft een aantal redenen.

 

Doordat je lichaam onverdeelde aandacht krijgt en de rust waarin zich dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot je zelf kan komen zodat je lichaam zich kan herstellen. Want er wordt ruimte gemaakt voor wat er is, in stilte. Even niet te hoeven geven, maar alleen te ontvangen. Ook wordt er tijdens een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd, die ervoor zorgen dat stress verminderd en je geluksgevoel verhogen. Na een massage zijn de spieren goed doorbloed waardoor ze weer soepel en ontspannen aanvoelen.

 

De bloedcirculatie is van groot belang in ons lichaam. Via het bloed worden namelijk de voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. Door het lichaam te masseren worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingstoffen beter opgenomen. Ook gaan organen beter functioneren. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, door een massage gaat deze er beter uitzien, simpelweg omdat de conditie hiervan verbeterd.

 

De voordelen van een massage op een rijtje:

- Verminderd stress

- Het is gezond

- Verhoogt je weerstand

- Geeft nieuwe energie

- Werkt preventief

- Stimuleert het gelukshormoon

- Stimuleert de doorbloeding

- Verbeterd balans tussen lichaam en geest

- Laat je weer tot jezelf komen

- Ontspant de spieren

- Tijd voor jezelf

 

Wanneer je voor een ontspanningsmassage komt, is de salon aangenaam warm, branden de kaarsjes en kom je direct in een heerlijke en ontspannen sfeer terecht! 

 

Tijdens de massage maak ik gebruik van een massage olie verwarmer, waardoor de massage olie een aangename temperatuur heeft.


Massage rug, nek en schouders (incl. scrub behandeling)

45 min | 47,50

 

Massage voor- en achterkant benen 

45 min | 47,50

  

Massage achterkant lichaam 

60 min | 64,50

 

Algehele lichaamsmassage

90 min | 94,50

Massage Den Haag