Bio Peel

Overzicht prijzen 2024

De Bio Peel is een intensieve behandeling die zeer geschikt is bij een onzuivere huid, (actieve) acne of acne littekens, grove poriën, rimpelvorming of verslapping van de huid, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekken of hyperpigmentatie, een schilferige huid en roodheden, zoals couperose of rosacea.

 

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Dit is de onderste, levende laag van de opperhuid, waarin nieuwe cellen worden gevormd door celdeling. Wanneer de basaalcellenlaag in een slechte conditie is kan de huid er rood, dof, vaal of onrustig uitzien. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel behandeling worden de stamcellen voorzien van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezonde en gladdere huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit.

Bio peel kruidenpeeling den haag

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het huidgevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig worden ervaren. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid sterk verhoogd. Dit wil zeggen dat alle producten na de Bio Peel beter opgenomen worden. Het betekent ook dat deze producten (zoals een masker) intensiever werken en ook intensiever aan kunnen voelen. De huid is dus iets gevoeliger na de Bio Peel. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd en de opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Eventuele roodheid na de behandeling trekt vanzelf weg.

 

De Bio Peel helpt bij het verminderen van:

✔ Rimpels en fijne lijntjes

✔ Grove poriën 

✔ Acne en een vette huid

✔ Acne littekens

✔ Pigmentvlekken

✔ Rosacea

✔ Couperose

✔ Droge huid

✔ Littekens 

 

Enkele behandeling

De Bio Peel is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Ook na één behandeling voelt de huid glad en zacht aan.

 

Kuurverband

Wanneer je de huid intensief wilt verbeteren en langdurige resultaten wilt behandelen kan je kiezen voor de behandeling in kuurverband. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel als enkele behandeling te herhalen. 

 

Na de behandeling

De dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Een volle crème of een huidolie houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

 

Ook zeer geschikt voor de rug

Wanneer je last hebt van acne, onzuiverheden of pigmentvlekken.


Bio Peel gelaat    60 min | 87,50

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Bio Peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Bio Active Vitamin C

- Serum

- Masker

- Decolleté- en nekmassage

- Olie serum

- SPF50+ als na verzorging

Inclusief een Oil Elixer Serum (3 ml) en SPF 50+ (10 ml) t.w.v. €16,75 voor thuisgebruik bij de eerste behandeling.Bio Peel rug          75 min | 97,50

- Reiniging

- Bio Peel

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Oil Elixir

 

Wil je de Bio Peel boeken in kuurverband? Dat kan vanaf 3 behandelingen. Hierbij krijg je een gratis Oil Elixir Serum voor het gelaat (30 ml; passend bij het huidtype) t.w.v. €36,50 en bij een kuur voor de rug een gratis cleanser t.w.v. €28,50.

Boek je daarna nog een 4e, 5e of 6e behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 10% korting.

 

LET OP! De eerste 3 behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen na 7 tot 14 dagen te worden herhaald en is het van belang om thuis ook aan de slag te gaan met de juiste producten. Na de eerste 3 behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen in kuurverband nodig/gewenst zijn. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behouden is het aan te raden om na de kuur de (enkele) behandeling eens in de 3 maanden te blijven herhalen.

Biologische kruidenpeeling den haag