• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Bio Peel

Overzicht prijzen 2022

De Bio Peel is een intensieve behandeling die zeer geschikt is bij een onzuivere huid, acne of acne littekens, grove poriën of grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

De Bio Peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die voor elk huidtype geschikt is. De mix van algen, kruiden en zeewier zorgt ervoor dat de huid van zowel binnen als buiten wordt hersteld. Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens wordt de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

Bio peel kruidenpeeling den haag

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Bio Peel kan de huid licht gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

 

Om het beste resultaat te behalen, kan je de Bio Peel in kuurverband doen. Deze kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, waarbij je 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen houdt. Daarna kan je bijvoorbeeld de Bio Peel behandeling iedere 6 weken ondergaan om het gewenste resultaat te onderhouden.

 

Ook zou je de Bio Peel als enkele behandeling kunnen boeken om je huid een mooie oppepper en voedingsboost te geven. 

 

De Bio Peel helpt bij het verminderen van:

✔ Rimpels en fijne lijntjes

✔ Grove poriën 

✔ Acne en een vette huid

✔ Acne littekens

✔ Pigmentvlekken

✔ Rosacea

✔ Couperose

✔ Droge huid

✔ Littekens 


Bio Peel     75 min | 72,50

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Bio Peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Bio Active Vitamin C

- Serum

- Masker

- Olie serum

- SPF50+ als na verzorging

Inclusief een Oil Elixer Serum (3 ml) en SPF 50+ (10 ml) t.w.v. €14,80 voor thuisgebruik bij de eerste behandeling.

 

 

Wil je de Bio Peel boeken in kuurverband? Dat kan vanaf 3 behandelingen. Hierbij krijg je 10% korting op je behandelingen inclusief een gratis Oil Elixer Serum (30 ml) en een gratis Anti Aging Protector Cream SPF50+ (50 ml) t.w.v. €60,40.

Boek je daarna nog een 4e, 5e of 6e behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 20% korting.

 

LET OP! De eerste 3 behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen na 7 tot 14 dagen te worden herhaald. Na de eerste 3 behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen in kuurverband nodig zijn. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behouden is het aan te raden om na de kuur de (enkele) behandeling eens in de 3 maanden te blijven herhalen.

Biologische kruidenpeeling den haag