• De salon is gesloten van 16 juli t/m 8 augustus
  • Afspraken kunnen online gemaakt blijven worden
  • Bestellingen worden vanaf 9 augustus weer verzonden

Bio Peel

Overzicht prijzen 2021

De Bio Peel is een intensieve behandeling die zeer geschikt is bij een onzuivere huid, acne of acne littekens, grove poriën of grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

De Bio Peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die voor elk huidtype geschikt is. De mix van algen, kruiden en zeewier zorgt ervoor dat de huid van zowel binnen als buiten wordt hersteld. Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens wordt de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

Bio peel kruidenpeeling den haag

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Bio Peel kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

 

Om het beste resultaat te behalen, kan je de Bio Peel in kuurverband doen. Deze kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, waarbij je 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen houdt. Daarna kan je bijvoorbeeld de Bio Peel behandeling iedere 6 weken ondergaan om het gewenste resultaat te onderhouden.

 

Helpt bij het verminderen van:

✔ Rimpels en fijne lijntjes

✔ Grove poriën 

✔ Acne en een vette huid

✔ Pigmentvlekken

✔ Rosacea

✔ Couperose

✔ Droge huid

✔ Littekens 


Bio Peel     75 min | 67,50

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Bio Peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Serum

- Masker

- Olie serum

- SPF50+ als na verzorging

Inclusief een Oil Elixer Serum (3 ml) en SPF 50+ (10 ml) voor thuisgebruik bij de eerste behandeling.

 

 

Wil je de Bio Peel boeken in kuurverband? Dat kan vanaf 4 behandelingen. Hierbij krijg je 10% korting op je behandelingen inclusief een gratis Oil Elixer Serum (30 ml) en een gratis SPF50+ (50 ml) t.w.v. €54,50.

Boek je daarna nog een 5e of 6e behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 20% korting.

 

LET OP! De eerste 4 behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen na 7 tot 14 dagen te worden herhaald. Na de eerste 4 behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen nodig zijn.

Biologische kruidenpeeling den haag