Met een waardebon voor Schoonheidssalon Sandra de Vries geef je een geweldige schoonheidsbehandeling cadeau aan een vriendin, familielid of collega. De waardebonnen zijn een origineel cadeau, zowel om te geven als om te krijgen. Je kan onze waardebon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, als kerstcadeau of gewoon als een heerlijke traktatie voor tijdens de koude winterdagen. Kortom, een ideaal geschenk voor elke gelegenheid, gedurende het hele jaar. De bonnen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag vanaf €25,-.

 

Met een schoonheidsbon kunnen jouw dierbaren zich heerlijk laten verwennen bij mij in de salon. Wat dacht je van een een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij het gezicht volledig wordt gereinigd, de dode huidcellen worden weg gescrubd en de wenkbrauwen netjes worden geëpileerd? Of een heerlijke massage, die het lichaam heelt en volledig laat ontspannen? Klinkt heerlijk toch? Een schoonheidsbehandeling is een geweldig cadeau om iemand mee te verrassen.

 

De bonnen zijn hieronder te bestellen, worden leuk verpakt en zijn een jaar geldig. Liever een ander bedrag dan die je hieronder kan bestellen? Neem dan gerust persoonlijk contact met mij op.

Waardebon

€ 25,00

Waardebon

€ 25,00