• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2022

gezichtsbehandeling den haag

SPA Gezichtsbehandelingen

Maak zelf een keuze uit één van de gezichtsbehandelingen en eventueel één van de deelbehandelingen. Jouw huid verdient het beste en jouw wensen staan voorop. Met de natuurlijke en huidverbeterende producten van SPA Salonnepro werken we samen naar een zichtbaar resultaat en een ontspannen ervaring tijdens elke behandeling.

Huidverzorging

SPA Young          45 min | 37,50

Gezichtsbehandeling tot 18 jaar.

Excl. epileren, incl. onzuiverheden verwijderen


SPA Basic          60 min | 49,50

Ontspan en verzorg je huid. Bij deze behandeling kijken we goed naar de behoeftes van de huid. Na de behandeling voelt de huid weer zacht en schoon aan.

Incl. epileren en onzuiverheden verwijderen en decolleté massage tijdens het masker


SPA Complete          75 min | 62,50

Ontspan en verzorg je huid. Bij deze behandeling kijken we goed naar de behoeftes van de huid. Na de behandeling voelt de huid weer zacht en schoon aan.

Incl. epileren, onzuiverheden verwijderen en massage van het gezicht, hals en decolleté


SPA Deluxe          90 min | 74,50

Ultiem moment voor jezelf en maximale huidverzorging. Ook kijken we bij deze behandeling naar de behoeftes van de huid en naar het huidtype. De producten die gebruikt worden zullen diepere huidlagen bereiken voor een optimaal resultaat.

Incl. epileren, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage van het gezicht, hals en decolleté en de Bio Active Vitamin C


SPA Season (Fall)          75 min | 67,50

Elke seizoen wordt er gebruik gemaakt van andere producten om zo je huid voor te bereiden op de (komende) weersomstandigheden. Op deze manier houden we de huidconditie zoveel mogelijk op pijl.

Incl. epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, hals en decolleté

Huidverbetering

Bio Peel          60 min | 72,50

De Bio Peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die voor elk huidtype geschikt is. De mix van algen, kruiden en zeewier zorgt ervoor dat de huid van zowel binnen als buiten wordt hersteld. Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens wordt de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren. Lees hier meer over de Bio Peel.

Excl. epileren en massage. Incl. onzuiverheden verwijderen en Bio Active Vitamin C.


Microneedling          75 min | 77,50
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.Lees hier meer over Microneedling.

Excl. epileren, masseren en onzuiverheden verwijderen.

Extra's

Wil je graag een deelbehandeling toevoegen aan je gezichtsbehandeling, zoals bijvoorbeeld een vitamine C boost, een decolleté masker, wenkbrauwen verven of bovenlip harsen? Geef dit dan aan tijdens het boeken van je behandeling.

Kom je er niet uit welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Klik dan op de knop hieronder.

beauty salon den haag