• Bestel je favoriete producten via de webshop
  • Plan je afspraak gemakkelijk online
  • Vanaf 14 september tijdelijk gesloten wegens zwangerschapsverlof

Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2023

gezichtsbehandeling den haag

SPA Gezichtsbehandelingen

Maak zelf een keuze uit één van de gezichtsbehandelingen en eventueel één van de deelbehandelingen. Jouw huid verdient het beste en jouw wensen staan voorop. Met de natuurlijke en huidverbeterende producten van SPA Salonnepro werken we samen naar een zichtbaar resultaat en een ontspannen ervaring tijdens elke behandeling.

 

Hieromder vind je behandelingen van 45, 60, 75, 90 of 120 minuten. Hoe langer de behandeling, hoe uitgebreider deze wordt, hoe intensiever we de huid kunnen voeden met verschillende producten. 

Huidverzorging

SPA Young          45 min | 41,50

Gezichtsbehandeling tot 18 jaar waarbij een intensieve reiniging voorop staat.

Excl. epileren, incl. onzuiverheden verwijderen


SPA Basic          60 min | 54,50

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en behandelt met een voedend masker en voelt na de behandeling zacht en schoon aan.

Incl. epileren en onzuiverheden verwijderen en decolleté massage tijdens het masker


SPA Complete          75 min | 68,50

Ontspan en verzorg je huid. Bij deze behandeling kijken we goed naar de behoeftes van de huid en gaan we nét een stapje verder dan bij de SPA Basic. 

Incl. epileren, onzuiverheden verwijderen en massage van het gezicht, hals en decolleté


SPA Deluxe          90 min | 82,-

Een weldaad voor je huid. Bij deze behandeling zullen er producten worden gebruikt waarbij we diepere huidlagen kunnen bereiken. Dit resulteert tot een nóg optimaler resultaat. 

Incl. extra reiniging met kwasten, epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, hals en decolleté en de Bio Active Vitamin C


SPA All-In           120 min | 109,50 (NIEUW!)

Maximale ontspanning en huidverzorging. Niet alleen het gezicht wordt hierbij grondig aangepakt, maar ook de ogen en het decolleté worden niet vergeten. Ook hierbij maken we gebruik van producten die diepere huidlagen kunnen bereiken. 

Incl. extra reiniging met kwasten, epileren/harsen wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage gezicht, massage van het gezicht, hals en decolleté, Bio Active Vitamin C en een gezichtsmasker, oogmasker én decolleté masker


SPA Season          75 min | 74,50

Elke seizoen wordt er gebruik gemaakt van andere producten om zo je huid voor te bereiden op de (komende) weersomstandigheden. Op deze manier houden we de huidconditie zoveel mogelijk op pijl.

Incl. epileren, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht, hals en decolleté

Huidverbetering

Bio Peel          60 min | 79,50

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Lees hier meer over de Bio Peel.

Excl. epileren en masseren. Incl. onzuiverheden verwijderen.


Microneedling          75 min | 85,50
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen. Lees hier meer over Microneedling.

Excl. epileren, masseren en onzuiverheden verwijderen.

Extra's

Wil je graag een deelbehandeling toevoegen aan je gezichtsbehandeling, zoals bijvoorbeeld een vitamine C boost, een decolleté masker, wenkbrauwen verven of bovenlip harsen? Geef dit dan aan tijdens het boeken van je behandeling.

Kom je er niet uit welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Klik dan op de knop hieronder.

beauty salon den haag