• 5,0/5 uit 60 beoordelingen op Google
  • Van 14 september t/m 7 januari gesloten voor behandelingen
  • De webshop blijft open

Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2024

gezichtsbehandeling den haag

SPA Gezichtsbehandelingen

Maak zelf een keuze uit één van de gezichtsbehandelingen en eventueel één van de deelbehandelingen. Jouw huid verdient het beste en jouw wensen staan voorop. Met de natuurlijke en huidverbeterende producten van SPA Salonnepro werken we samen naar een zichtbaar resultaat en een ontspannen ervaring tijdens elke behandeling.

 

Hieromder vind je behandelingen van 45, 60, 75, 90 of 120 minuten. Hoe langer de behandeling, hoe uitgebreider deze wordt, hoe intensiever we de huid kunnen voeden met verschillende producten. 

Huidverzorging

SPA Young          45 min | 44,50

Excl. epileren, incl. onzuiverheden verwijderen


SPA Basic          60 min | 59,50

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, crèmemasker en decolleté massage.


SPA Complete          75 min | 74,50

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van het gezicht, hals en decolleté en een crèmemasker.


SPA Deluxe          90 min | 89,50

Reiniging met kwasten, reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren of harsen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide klassieke massage van het gezicht, hals en decolleté, Bio Active Vitamin C en een luxe masker.


SPA All-In           120 min | 118,50

Reiniging met kwasten, reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren of harsen, onzuiverheden verwijderen, drukpuntmassage gezicht, uitgebreide klassieke massage van het gezicht, hals en decolleté, Bio Active Vitamin C en een gezichtsmasker, oogmasker én decolleté masker.

Huidverbetering

Bio Peel          60 min | 87,50

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Lees hier meer over de Bio Peel.

Excl. epileren en masseren. Incl. onzuiverheden verwijderen.


Microneedling          75 min | 94,50
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen. Lees hier meer over Microneedling.

Excl. epileren, masseren en onzuiverheden verwijderen.

Extra's

Wil je graag een deelbehandeling toevoegen aan je gezichtsbehandeling, zoals bijvoorbeeld een vitamine C boost, een decolleté masker, wenkbrauwen verven of bovenlip harsen? Geef dit dan aan tijdens het boeken van je behandeling.

Kom je er niet uit welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Klik dan op de knop hieronder.

beauty salon den haag