Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Wat kan je verwachten? Jouw eerste afspraak:

Je komt aan bij mijn salon in een heerlijke rustige wijk, direct gelegen aan de prachtige duinen van Den Haag. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in en rondom de Zeewindelaan.

 

Zodra de deur open gaat krijg je direct van mij een warm en persoonlijk ontvangst. We lopen naar boven waar de salon zich bevindt en daar stap je direct in een warme, knusse en ontspannen sfeer.

 

Tijdens de start van de behandeling begin ik altijd met een grondige huidanalyse om je specifieke huidtype en eventuele onderliggende problemen te identificeren. Iedere huid is immers uniek en vereist een gepersonaliseerde aanpak. Ook bespreken we wat jouw wensen zijn. Deze informatie zal ik na afloop opslaan in mijn systeem zodat alles weer klaar staat voor een eventuele volgende behandeling. 

 

Na de behandeling zullen we de verzorging voor thuis bespreken zodat je hier thuis mee aan de slag kan gaan om het resultaat te behouden (of verder te verbeteren) en zal ik je voorbereiden op een volgende (onderhouds)afspraak.


Wat heeft de salon te bieden?

 

Bij huidverzorging gaan we oppervlakkig de huid verzorgen. Hierbij kijken we naar de behoeften van de huid, waar vervolgens de producten op aangepast worden.

 

Deze behandelingen zijn zeer geschikt om de huidconditie op pijl te houden. Heb je last van huidproblemen, zoals rimpels, huidverslapping of onzuiverheden? Lees dan verder.

 

Selecteer voor het boeken van een huidverzorgende behandeling de SPA Basic, SPA Complete, SPA Deluxe of SPA All-in.

 

Bij huidverbetering kijken we verder dan de oppervlakte en gaan we dieper in de huid werken, waardoor duurzaam resultaat behaald kan worden. Denk aan het verminderen van onzuiverheden, het voldoende hydrateren van een droge huid en het werken aan anti aging.

 

Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor een huid die problemen kent. Bij deze behandelingen kunnen we de problemen in diepere huidlagen aanpakken waardoor je daadwerkelijk resultaat kunt bereiken.

 

Selecteer voor een huidverbeterende behandeling de Bio Peel, de Microneedling of de Dermaplaning.

 

Een mooie oogopslag door het krullen van de eigen wimpers zonder wimperkruller.

 

Selecteer hiervoor de Wimperlift incl. verven of excl. verven.

 

Deze behandeling is geschikt voor alle wimpers, ook de meest steile of korte wimpers.

 

Even ontsnappen uit het hectische leven kan met een heerlijke ontspanningsmassage voor het lichaam.

 

Selecteer hiervoor de rug-, nek- en schoudermassage (45 min), beenmassage (45 min), massage achterkant lichaam (60 min) of algehele lichaamsmassage (90 min).

 

Deze behandeling is voor iedereen geschikt. Zeker als je even toe bent aan ontspanning.

 


Wat klanten zeggen over de salon

 

Stap voor stap leg ik je uit hoe je eenvoudig online een afspraak maakt.

Klaar om de eerste stap te zetten?

 

Twijfel je welke gezichtsbehandeling bij jouw wensen past?