• Bestel je favoriete producten via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Plan je afspraak gemakkelijk online

Microneedling

Overzicht prijzen 2023

Microneedling is een huidverbeterende behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen. Een mooie behandeling om toe te passen wanneer je last hebt van rimpels, pigmentvlekken of (acne)littekens.

 

 

Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, waardoor de huid weer steviger wordt en rimpeltjes worden opgevuld.

 

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die vitamine A, C, E en pro-vitamine B5 bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

 

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen. De huid is weer ‘dicht’ na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen worden herhaald.

 

Wanneer kies je voor microneedling:

✔ Huidveroudering

✔ Verslapping

✔ Rimpels

✔ Littekens (acne)

✔ Pigmentvlekken

✔ Grove poriën


Microneedling     75 min | 85,50

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Pre-peel Solution (voorbehandeling)

- Microneedling gelaat en hals

- Bio Active Vitamin C

- Masker

- Calendula Oil Elixer als naverzorging

Inclusief een travelsize Collageen Serum (3 ml) en een travelsize Calendula Oil Elixir (3ml) t.w.v. €14,25 voor thuisgebruik bij de eerste behandeling.

 

 

Wil je de Microneedling boeken in kuurverband? Dat kan vanaf 4 behandelingen. Hierbij krijg je 10% korting op je behandelingen inclusief een gratis Oil Elixir Serum (30 ml; passend bij het huidtype) t.w.v. €36,40.

Boek je na de eerste 4 behandelingen nog een 5e en/of 6e behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 20% korting.

 

LET OP! De eerste 4 behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen elke 28 dagen te worden herhaald en is het van belang dat je ook thuis met de geadviseerde producten aan de slag gaat. Na de eerste 4 behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen in kuurverband nodig zijn. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behouden is het aan te raden om na de kuur de (enkele) behandeling eens in de 3 maanden te blijven herhalen.