Microneedling

Overzicht prijzen 2024

Microneedling is één van de meest effectieve behandelingen die rimpels en (acne)littekens vermindert. Bij een Microneedling behandeling worden er kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen. Hieronder lees je meer over hoe deze behandeling precies in zijn werk gaat en welk resultaat het jou kan geven.

 

 

Wat is Microneedling?

Microneeding is een bewezen effectieve cosmetische behandelmethode, die enorm populair is. Het zorgt er namelijk voor dat de huid gaat stralen en er egaler en jonger uit gaat zien. Na je 25e vermindert de aanmaak van collageen. Met Microneedling stimuleer je de aanmaak van collageen en gaat hudiveroudering tegen.

De behandeling wordt uitgevoerd met een zogeheten dermapen. Deze pen met minuscule naaldjes maakt kleine beschadigingen aan de huid die worden gedicht door huiseigenaren collageen.

 

Wat doet Microneedling?

Microneedling stimuleert de productie van nieuw collageen en maakt e huid glad en egaal. Je huid herstelt van binnenuit waardoor rimpels, (acne)littekens, pigmentvlekken, grove poriën en een doffe huid verminderen.

 

Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, waardoor de huid weer steviger wordt en rimpeltjes worden opgevuld.

 

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt je huid dus expres beschadigd om het herstelproces op gang te laten komen. Er wordt gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die vitamine A, C, E en pro-vitamine B5 bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe cellen, de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen getriggerd.

 

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen. De huid is weer ‘dicht’ na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden en kan deze nog wat rood zijn. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na minimaal 28 dagen worden herhaald. In de eerste week kan de huid wat gevoelig(er) zijn.

 

Is Microneedling pijnlijk?

Microneedling is geen pijnlijke behandeling, maar ook zeker niet gevoelloos. Voornamelijk het voorhoofd zal als meest gevoelig worden ervan, de rest van het gelaat voel je eigenlijk niet tot nauwelijks. Bij de behandeling komt geen bloed kijken, misschien enkele kleine bloedpuntjes. Deze zullen niet zichtbaar zijn na de behandeling.

 

Wanneer kies je voor microneedling:

✔ Huidveroudering

✔ Verslapping

✔ Rimpels

✔ Littekens (acne)

✔ Pigmentvlekken

✔ Grove poriën


Microneedling gelaat      60 min | 94,50

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Pre-peel Solution (voorbehandeling)

- Microneedling gelaat

- Bio Active Vitamin C

- Masker

- Decolleté- en nekmassage

- Calendula Oil Elixer als naverzorging

+ ogen                                75 min | €113,50

+ ogen en hals                   75 min | €135,50

Inclusief een travelsize Collageen Serum (3 ml) en een travelsize Calendula Oil Elixir (3ml) t.w.v. €14,25 voor thuisgebruik bij de eerste behandeling.

 

Luxe Oogbehandeling        30 min | 42,50

Microneedling voor onder de ogen, oftewel: nanoneedling. Deze behandeling helpt bij het verminderen van vochtophopingen, kraaienpootjes en donkere kringen. 

 

 

Wil je de Microneedling boeken in kuurverband? Dat kan vanaf 4 behandelingen. De kuur is inclusief een gratis Collageen Serum (30 ml) en een travelsize Calendula Oil Elixir (3 ml) t.w.v. €45,40.

Boek je na de eerste 4 behandelingen nog een 5e en/of 6e behandeling in kuurverband? Dan krijg je op deze behandelingen 10% korting (deze aanbiedingen gelden niet op de luxe oogbehandeling).

 

LET OP! De eerste 4 behandelingen dienen in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen elke 28-42 dagen te worden herhaald en is het van belang dat je ook thuis met de geadviseerde producten van SPA Salonnepro aan de slag gaat om succes te garanderen. Na de eerste 4 behandelingen bespreken we samen of er meer behandelingen in kuurverband nodig zijn. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behouden is het aan te raden om na de kuur de (enkele) behandeling eens in de 3 maanden te blijven herhalen.