Beauty Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Ontspanning en optimale verzorging. Een echte weldaad voor je huid. De gezichtsbehandelingen worden afgestemd op jouw huidtype, zodat jouw huid kan worden teruggebracht naar de juiste conditie.

schoonheidsspecialiste loosduinen

Bio Peel

Een biologische kruidenpeeling dat d.m.v. een massage de dode huidcellen verwijdert en de huid een intensieve voedingsboost geeft. Het zorgt dat de huid zich kan resetten, herstellen en stimuleren zodat die weer kan stralen!


Microneedling

Een behandeling voor langdurig collgeenopbouw. Met behulp van de MesoPen worden er micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de huid aangezet om collageen aan te maken waardoor de huid steviger en gladder wordt, rimpels vervagen, grove poriën verfijnen en littekens verminderen.

Wimpers en wenkbrauwen verven den haag

Deelbehandelingen

Je wenkbrauwen laten epileren/harsen en verven doet wonderen voor je oogopslag en we willen af van ongewenste haren in ons gezicht. Het is mogelijk om deelbehandelingen toe te voegen aan jouw favoriete behandeling.


Wimperlift

Laat je ogen spreken! Creëer een natuurlijke en mooie oogopslag door jouw wimpers te laten krullen met een wimperlift behandeling. Je ogen lijken groter en mascara is niet meer nodig.

wimperbehandeling den haag

(Ontspannings)Massages

Gun jezelf even een momentje van rust zodat je lichaam zich kan herstellen. Na een massage zijn de spieren goed doorbloed waardoor ze weer soepel en ontspannen aanvoelen. Ook jij verdient een momentje voor jezelf!