Gevoelige huid

De helft van de mensen heeft in zekere mate een gevoelige huid. Dit betekent dat de huid snel reageert op prikkels van buitenaf en meer uit balans is dan gewoonlijk, wat kan leiden tot overgevoeligheid en kleine irritaties. De huid is vaak dunner en heeft een fijnere structuur. Hierdoor resulteren deze prikkels vaker in reacties zoals roodheid en vlekken of een trekkerig gevoel. Een gevoelige huid heeft vaak extreme reacties op prikkels zoals op een temperatuurs- of weersverandering of op het opbrengen van cosmetica.

Eye Make-Up Remover, 125 ml

Deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up (ook waterproof). De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.

 

€15,50 

 

Cleansing Milk, 200 ml

Een frisse reinigingsmelk, die door haar bijzondere samenstelling de huid op een aangename en effectieve wijze reinigt. De Cleansing Milk kan voor elk huidtype worden gebruikt.

 

€21,- 

 

Azulen Cleansing Oil, 250 ml

Een hydrofiele olie voor een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid, alsmede voor het verwijderen van make-up. Naast amandelolie bevat deze cleanser vitamine E en azuleen voor een extra verzachtende werking. Op het gelaat en de hals aanbrengen en met lauwwarm water emulgeren tot een melkachtige substantie ontstaat. 

 

€20,-

 Supersoft Peeling, 100 ml

Een zachte scrub voor het gelaat en hals die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Als verzachtende component is het azuleen uit de kamille olie aan deze peeling toegevoegd. Het verwijdert dode huidcellen waardoor de zuurstofopname van de huid verbetert en de vorming van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

 

€24,50 

Ginseng Gel Mask, 100 ml

Naast de in dit gelmasker verwerkte ginseng, die vetzuren en vitamine B complexen bevat, kent it masker ook een hoge dosis fytohormonen die regenererende eigenschappen hebben. Het masker is bijzonder geschikt bij een gestresste, gevoelige en droge huid. Het helpt de huid kalmeren.

 

€23,50Camomille Cream Mask, 100 ml

De belangrijkste werkstoffen in dit crèmemasker zijn het kamille-extract en avocado-olie. Het kamille-extract zorgt voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking, terwijl de phytosterolen en vitaminen (A, B, D en E) uit de avocado-olie de structuur van de huid verbeteren, waardoor deze zacht en glad aanvoelt. Te gebruiken bij de gevoelige en acnehuid.

 

€23,50 

 

Azulen Cream, 50 ml

Deze 24-uurs crème wordt toegepast bij een gevoelige en/of onzuivere huid. Het azuleen, de actieve werktstof uit de kamille-olie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking.

 

Geschikt voor de meest gevoelige, dunne, delicate, rode, ontstekingsgevoelige en intolerante huid.

 

€21,50 

 

 

Aloe Vera Day Cream, 50 ml

Een beschermende dagcrème voor de normale/gecombineerde huid. De crème werkt hydraterend en kalmeert een geïrriteerde huid. Het is een zeer goed basiscrème voor de make-up. Werkstoffen zijn o.a. het aloë vera- en het calendula-extract en een sterke moisturizer.

 

€19,50 

 

 

Aloe Vera Night Cream, 50 ml

 

Bevat dezelfde werkstoffen als de dagcrème. Bovendien zijn er extra voedende lipiden aan toegevoegd. Deze bestrijden de eerste rimpeltjes.

 

€20,50


Wil je producten bestellen? Dit kan door je wensen door te geven via onderstaand contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.