• Producten kunnen besteld blijven worden via de webshop
  • Bestelling worden binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Momenteel gesloten voor behandelingen wegens zwangerschapsverlof

Welkom in de webshop van

Schoonheidssalon Sandra de Vries

webshop schoonheidssalon den haag

Aanbiedingen tijdens mijn zwangerschapsverlof:

- Gratis Anti Aging Protect Cream SPF 50+ bij besteding vanaf €150,- in de webshop. Dit bedrag is excl. de Anti Aging Protect Cream. Gebruik voor het verrekenen van de crème de kortingscode: SPF50.

- Pakketten per huidtype met 20% korting zodat je thuis lekker aan de slag kan blijven gaan met huidverzorging. Klik hier om de pakketten te bekijken.

- Wenkbrauwkits om thuis de wenkbrauwen te verven. In- of exclusief wenkbrauwverf kwast.

- Een presentje bij alle bestellingen vanaf €50,- excl. verzendkosten.

- Benieuwd naar wat voor huidtype jij hebt? Klik hier voor een GRATIS een huidtype checklist.In de webshop vind je verschillende producten voor het gezicht en het lichaam. Hier bestel je gemakkelijk je favoriete producten van SPA Salonnepro, Loveli, Zoës en Mrs Lashlift. Ook zijn er via de webshop waardebonnen van de salon te verkrijgen. Bestellen via de webshop is al mogelijk vanaf €20,- excl. verzendkosten.

 

De verzendkosten voor brievenbuspakketten bedraagt €4,60 en voor overige pakketten €7,25. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden.

 

Afhalen bij mij thuis is ook mogelijk. Het adres krijg je zodra je bestelling geplaatst is en kan dan op afspraak worden opgehaald.


Waardebonnen kunnen ook worden verzilverd in de webshop met de boncode die op je waardebon vermeld staat. De code in voor eenmalig gebruik.

 

Veel shopplezier!

 

Heel veel liefs,

Sandra