Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2019


Standaard behandeling - €42,50

Aangepast op huidtype.

- Reiniging, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, masker aangepast op huidtype, verzorgende crème. 

 

Complete behandeling - €49,50

Aangepast op huidtype.

- Reiniging met milk, reiniging met foam, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ampul met 100% werkstoffen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, luxer masker aangepast op huidtype, verzorgende crème.

 

Seizoensbehandeling - €54,50

Herfstbehandeling: French Paradox - Een oppepper voor na de zomer met sterke antioxidanten uit druivenpitten.

Door de druivenpitolie wordt de huid zachter, egaler en stralender. Fijne lijntjes en oneffenheden worden verminderd. Druivenpitten bevatten een hoog gehalte aan Vitamine E, die bescherming biedt tegen huidveroudering en huidverontreiniging.

Ook zeer geschikt bij mensen met eczeem, psoriasis, couperose of allergische reacties.

- Reiniging, Grape Seed scrub, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, eventueel bovenlip harsen, French Paradox Wrinckle Filler (serum), massage met druivenpitolie, Grape Seed peel off masker, French Paradox Perfect 3 Skin Rejuvenation cream.


Anti-Aging behandeling - €54,50

Voor de rijpere huid. Deze behandeling verbetert het vochtbindend vermogen van de huid, de structuur wordt verbeterd en het regeneratieproces wordt gestimuleerd.

- Reiniging, peeling/lysing, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, eventueel bovenlip harsen, ampul met 100% werkstoffen, aangepaste massage gezicht/hals/decolleté met collagenia strong, hot caviar peel off masker, caviar crème.

 

Ontspannende behandeling* - €42,50

Verzorgende en ontspannende behandeling voor een stralend resultaat. U en uw huid zijn na deze behandeling helemaal zen. Ideaal voor eens in de vier tot zes weken.

- Reiniging, peeling, 3 verschillende massages (hoofdhuidmassage, drukpuntmassage van gezicht en de klassieke massage van gezicht/hals/decolleté), masker aangepast op huidtype, verzorgende crème.

 

Reinigende behandeling - €44,50

Deze behandeling is vooral gericht op het goed schoonmaken van de huid en het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat is dat de huid schoon en vitaal aanvoelt.

- Reiniging met milk, reiniging met foam, peeling met borstelapparaat, epileren of harsen van de wenkbrauwen, grondig de onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, zuiverend masker, verzorgende crème.

 

Chocolade behandeling - €42,50

Deze behandeling heeft een opwekkende, ontspannende en anti-depressieve werking. Dit wordt veroorzaakt doordat chocolade theobromine bevat die ervoor zorgt dat de serotine en endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam wordt verhoogd. Deze hormonen geven ons een gevoel van rust en geluk. Verder bevat chocolade ook vele mineralen waardoor het een voedende, anti-aging en beschermde werking heeft.

- Reiniging met verwarmde milk, choco peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté met verwarmde choco olie, choco masker, verzorgende crème.

 

      

Jeugdbehandeling - 60 min - €27,50

Deze behandeling wordt gegeven tot 18 jaar. De huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd.

- Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, verzorgende crème.

 

 

Elke behandeling heeft een duur van +/- 90 minuten tenzij anders aangegeven.

*Bij de ontspannende behandeling is het mogelijk om een rug- of beenmassage bij te boeken voor slechts €20,-.

 

Bij elke gezichtsbehandeling maken wij gebruik van warme handdoeken die zijn voorverwarmd in een speciale Towel Warmer. De geavanceerde technologie houdt de verwarmer voortdurend op ongeveer 50 graden, wat een heerlijk en ontspannen gevoel geeft.