Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2020


Standaard behandeling - 75 min - €42,50

Een behandeling op basis van een Aloë Vera extract. Het is geschikt voor elke leeftijd en voor elk huidtype. De behandeling werkt reinigend en verzorgend.

- Reiniging, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, masker, verzorgende crème. 

 

Complete behandeling - €49,50

Bij deze behandeling gaan we dieper op de huid inwerken en kijken we tegen welke problemen u aanloopt. Hierop worden de producten aangepast.

- Reiniging, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ampul met 100% werkstoffen, uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, luxe masker, verzorgende crème.

 

Seizoensbehandeling - €54,50

Maak uw huid klaar voor het (nieuwe) seizoen met de ‘Prepare you skin for’ behandeling. Hierbij gaan we uw huid voorbereiden op het weer wat er aan gaat komen of waar we in zitten.

Prepare your skin for.... LENTE/ZOMER met de Detox behandeling. Deze behandeling helpt om UV-beschadiging te voorkomen of te verminderen. Doordat het detoxificatieproces en het herstelvermogen van de huid worden geactiveerd, krijgt uw huid haar gezonde uitstraling weer terug. Deze behandeling vermindert daarnaast ook ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

- Reiniging met Detox Cleanser, Detox Toner, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, Detox masker, Detox serum en de Detox&Repair Moisturizer.


Anti-Aging behandeling incl. luxe oogbehandeling (t.w.v. €15,-)  - €59,50

Met deze behandeling geeft u uw huid de optimale voeding door het luxe Kaviaar extract, wat rijk is aan vitamines en mineralen. Met de luxe, voedende oogbehandeling wordt de kwetsbare huid rondom de ogen in de watten gelegd en worden lijntjes en rimpeltjes tegengegaan.

Vanaf het 25e levensjaar start het verouderingsproces. De aanmaak van collageen en elastine neemt af, met als resultaat een slappere huid met minder vocht en minder volume.

- Reiniging, peeling/lysing, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté met Precious Gold Honey, caviar serum, caviar peel off masker, caviar crème.

 

Ontspannende behandeling* - €44,50

Verzorgende en ontspannende behandeling voor een stralend resultaat. U en uw huid zijn na deze behandeling helemaal zen. Ideaal voor eens in de vier tot zes weken.

- Reiniging, peeling, 3 verschillende massages (hoofdhuidmassage, drukpuntmassage van gezicht en de uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté), Aloë Vera masker, verzorgende crème.

 

Reinigende behandeling (Purifying) - €46,50

Onzuiverheden worden tegengegaan door de bron aan te pakken. De herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen van deze behandeling zal de huid doen opknappen.

- Reiniging met Purifying Wash Gel, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, grondig de onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, Purifying Cream masker en als afsluiting de Clear Face Gel.

      

Jeugdbehandeling - 60 min - €30,-

Deze behandeling wordt gegeven tot 18 jaar. De huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd.

- Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, verzorgende crème.

 

 

- Elke behandeling heeft een duur van +/- 90 minuten tenzij anders aangegeven.

- Wij geven ook bindweefselmassages voor het gelaat. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'Massages'.

*Bij de ontspannende behandeling is het mogelijk om een rug- of beenmassage bij te boeken voor slechts €25,-.

 

 

Bij elke gezichtsbehandeling maken wij gebruik van warme handdoeken die zijn voorverwarmd in een speciale Towel Warmer. De geavanceerde technologie houdt de verwarmer voortdurend op ongeveer 50 graden, wat een heerlijk en ontspannen gevoel geeft.