Behandelingen

Overzicht prijzen 2018


Gezichtsbehandelingen

Onderstaande behandeling bestaan allemaal uit: reiniging, dieptereiniging, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en een dag- of nachtverzorging, tenzij anders aangegeven.

 

Azuleen behandeling - 90 min - €42,50

Voor de gevoelige en/of onzuivere huid. Het Azuleen, de actieve werkstof uit kamilleolie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking. Azuleen vermindert roodheden (inclusief ampul).

 

Reinigende behandeling - 90 min - €39,50

Voor de vette, onzuivere of gecombineerde huid. Deze behandeling is vooral gericht op het goed schoonmaken van de huid en het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat is dat de huid schoon en vitaal aanvoelt.

 

Aloë Vera behandeling - 90 min - €37,50

Voor de verwaarloosde, vermoeide en/of geïrriteerde huid, eventueel acne huid, gaat infecties tegen, kalmeert en werkt regenererend.  

 

Vitavocol behandeling - 90 min - €42,50

Voor de normale en/of droge huid. Vitavocol hydrateert, brengt het vochtbalans van de huid weer op pijl en voedt de huid met de hydraterende bestanddelen. Vitavocol is rijk aan vitaminen die de huid voeden en verbeteren.

    

Jeugdbehandeling - 60 min - €25,-

Deze behandeling wordt gegeven tot 18 jaar. De huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd (deze behandeling is exclusief masseren en epileren). 


Luxe Gezichtsbehandelingen

Caviar behandeling - 90 min - €54,50 - NIEUW!

Voor de rijpere huid. Deze behandeling verbetert het vochtbindend vermogen van de huid, de structuur wordt verbeterd en het regeneratieproces wordt gestimuleerd (anti-aging).

 

Collageen behandeling - 90 min - €47,50

Voor de droge, gespannen en rijpe huid. Deze behandeling verbetert het vochtbindend vermogen van de huid, waardoor zij steviger aanvoelt. Het maakt de huid glad en soepel (eerste fijne lijntjes; inclusief ampul).

 

Chocolade behandeling - 90 min - €39,50

Deze behandeling heeft een opwekkende, ontspannende en anti-depressieve werking. Dit wordt veroorzaakt doordat chocolade theobromine bevat die ervoor zorgt dat de serotine en endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam wordt verhoogd. Deze hormonen geven ons een gevoel van rust en geluk, Verder bevat chocolade ook vele mineralen waardoor het een voedende, anti-aging en beschermde werking heeft.

 

Ontspannende behandeling -  90 min - €37,50

Verzorgende en ontspannende behandeling voor een stralend resultaat. U en uw huid zijn na deze behandeling helemaal zen. Ideaal voor eens in de vier tot zes weken.

- Reiniging gezicht, hals en decolleté

- Hoofdhuid massage, drukpunt massage en de klassieke massage

- Crèmemasker aangepast op huidtype

- Dag- of nachtverzorging

 

Complete ontspanningsbehandeling - 120 min - €49,50

Verzorgende en ontspannende behandeling voor een stralend resultaat. U en uw huid zijn na deze behandeling helemaal zen. Ideaal voor eens in de vier tot zes weken.

- Rug- of beenmassage

- Reiniging gezicht, hals en decolleté

- Hoofdhuid massage, drukpunt massage en de klassieke massage

- Crèmemasker aangepast op huidtype

- Dag- of nachtverzorging 

 

 

Bij elke (luxe) gezichtsbehandeling maken wij gebruik van warme handdoeken die zijn voorverwarmd in een speciale Towel Warmer. De geavanceerde technologie houdt de verwarmer voortdurend op ongeveer 50 graden, wat een heerlijk en ontspannen gevoel geeft. Daarnaast is de verwarmer erg hygiënisch. De UV lamp houdt de handdoeken schoon en vrij van bacteriën.