Gezichtsbehandelingen

Overzicht prijzen 2020


Standaard behandeling - 75 min - €42,50

- Reiniging, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, masker, verzorgende crème. 

 

Complete behandeling - €49,50

Aangepast op huidtype.

- Dubbele reiniging, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, ampul met 100% werkstoffen, uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, luxe masker aangepast op huidtype, verzorgende crème.

 

Seizoensbehandeling - €54,50

Prapare your skin for... WINTER!: Luxury Golden Treatment - Deze anti aging behandeling verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en heeft een revitaliserend en verjongend effect. Ook werkt het celvernieuwend en zorgt het voor een unieke ervaring. Echt een 'feestbehandeling' waarbij je extra in de watten wordt gelegd.

- Reiniging face wash, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, uitgebreide ontspannende massage met de precious gold honey massage gel (kaviaarextract, wat rijk is aan vitamines en sporenelementen die een voedend effect hebben), caviar serum, golden pearl peel off masker (celvernieuwend), precious gold oil serum, caviar crème.


Anti-Aging behandeling - €59,50

Voor de rijpere huid. Deze behandeling verbetert het vochtbindend vermogen van de huid, de structuur wordt verbeterd en het regeneratieproces wordt gestimuleerd.

- Reiniging, peeling/lysing, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, eventueel bovenlip harsen, bindweefselmassage, caviar serum, caviar peel off masker, caviar crème.

 

Ontspannende behandeling* - €44,50

Verzorgende en ontspannende behandeling voor een stralend resultaat. U en uw huid zijn na deze behandeling helemaal zen. Ideaal voor eens in de vier tot zes weken.

- Reiniging, peeling, 3 verschillende massages (hoofdhuidmassage, drukpuntmassage van gezicht en de uitgebreide klassieke massage van gezicht/hals/decolleté), masker aangepast op huidtype, verzorgende crème.

 

Reinigende behandeling - €46,50

Deze behandeling is vooral gericht op het goed schoonmaken van de huid en het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat is dat de huid schoon en vitaal aanvoelt.

- Reiniging met milk, reiniging met foam, peeling, epileren of harsen van de wenkbrauwen, grondig de onzuiverheden verwijderen, klassieke massage van gezicht/hals/decolleté, zuiverend masker, verzorgende crème. 

      

Jeugdbehandeling - 60 min - €30,-

Deze behandeling wordt gegeven tot 18 jaar. De huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd.

- Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, verzorgende crème.

 

 

- Elke behandeling heeft een duur van +/- 90 minuten tenzij anders aangegeven.

- Wij geven ook bindweefselmassages voor het gelaat. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'Massages'.

*Bij de ontspannende behandeling is het mogelijk om een rug- of beenmassage bij te boeken voor slechts €25,-.

 

 

Bij elke gezichtsbehandeling maken wij gebruik van warme handdoeken die zijn voorverwarmd in een speciale Towel Warmer. De geavanceerde technologie houdt de verwarmer voortdurend op ongeveer 50 graden, wat een heerlijk en ontspannen gevoel geeft.