BINNENKORT TE BOEKEN: Bio Peel Treatment

Overzicht prijzen 2020

De Bio Peeling (ook wel kruidpeeling genoemd) is een peeling op basis van algen, kruiden en zeewieren. Deze geweldige mix wordt in gemasseerd en zet de huid aan tot versnelde regeneratie (cel vernieuwing) van binnenuit. Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct verdund en vrijgemaakt van dode huidcellen. Teven wordt de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

 

 

Deze intensieve behandeling is zeer geschikt bij een onzuivere huid, acne of acne littekens, grove poriën of grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Bio Peel kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

 

Om het beste resultaat te behalen, kan je de Bio Peel in kuurverband doen. Deze kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen, waarbij je 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen houdt. Daarna kan je bijvoorbeeld de Bio Peel behandeling  iedere 6 weken ondergaan om het gewenste resultaat te onderhouden.


Helpt bij het verminderen van:

• Rimpels en fijne lijntjes

• Grove poriën 

• Acne en een vette huid

• Pigmentvlekken

• Rosacea

• Couperose

• Droge huid

• Littekens

 

De Bio Peel van SPA Salonnepro bevat geen waterstofperoxide.

 

 

Deze behandeling is online te boeken vanaf 21 november 2020.


Openingstijden

Maandag:         09.00-17.30 uur

Dinsdag:           09.00-17.30 uur

Woensdag:       09.00-17.30 uur

Donderdag:      09.00 -17.30 uur

Vrijdag:              09.00-14.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Adres

Zeewindelaan 73

2554 HB Den Haag

 

(gratis parkeren)

Telefoonnummer

06 14 29 57 19

 

E-mail

info@schoonheidssalonsdv.nl

 

KVK

68033508