• 5,0/5 uit 60+ beoordelingen op Google
  • Van 14 september t/m 7 januari gesloten voor behandelingen
  • De webshop blijft open
spa salonnepro den haag

In de salon maak ik gebruik van producten van het merk SPA Salonnepro. Dit merk is ontwikkelt om doelgericht huidverbetering te realiseren op een natuurlijke manier. SPA Salonnepro streeft naar het puurste en schoonste product met hoge concentraties werkstoffen.

 

De plantaardige extracten en oliën die in deze producten zitten zijn geteeld, geoost en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerde organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, werkzamer en krachtiger. De crèmes hebben een romige, zacht textuur zonder siliconen en zijn geschikt voor alle huidtypen. De mix van oliën en boters verzachten, verzorgen en voeden de huid. De plantaardige extracten zijn een belangrijke bron van vitaminen en mineralen.

 

De producten van de Pure Collection zijn vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, siliconen, parfum allergenen en alcohol. Bovendien zijn de producten dierproefvrij en vegan.

 

LET OP! Het is van belang om je juiste producten te bestellen bij het juiste huidtype. Weet je niet zeker welke huidtype/huidconditie je hebt? Download hier dan gratis de huidtype checklist!

Reinigingen


Toners


Exfolianten (scrubs)


Maskers


Serums


Oogverzorging


Dagcrème


Nachtcrème


Lipverzorging


Tanning


Limited Editions