"Try it. Love it. And fall in love with Loveli"

Wist je dat wat je op je huid aanbrengt ook in je lichaam belandt? In veel beauty producten zitten ingrediënten die niet goed zijn voor onze huid en lichaam. Om die reden ben ik de samenwerking aangegaan met Loveli. Deze producten zijn allemaal 100% natuurlijk. 

 

Ik vind het belangrijk dat er gewerkt wordt met natuurlijke producten om de huid en het lichaam zo gezond mogelijk te houden en in balans te brengen. Persoonlijk vind ik de producten van Loveli (h)eerlijk en wil ik jou hier natuurlijk ook van laten genieten. 


Deo

De deo’s van Loveli zijn de eerste deo’s zonder aluminium die écht werken. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

 

Lipbalm

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lippenbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalms paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalm kunt. De lipbalsems van Loveli zijn geheel troepvrij en bevatten geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

 

Bodywash

De bodywash is super zacht voor je huid. De meeste doucheproducten zijn gemaakt met agressieve reinigers die je huid uitdrogen en uit balans brengen. Dit geldt niet voor deze bodywash.

Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Het reinigt niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt.

 

Body cream

De body cream is een volle zachte crème die de huid fluweelzacht maakt en zit bomvol fruit en vitamines. De crème bevat géén minerale oliën wat ervoor zorgt dat de huis niet wordt afgesloten maar juist hersteld. Deze trekt snel in de huid en voelt heerlijk zacht.

 

Hand Cream

Je droge handen verwen je in no time met de verzorgende kokosolie en mangoboter die in de handcrème zijn verwerkt. Met een extra hoge concentratie calendula-extract dat je huid helpt te herstellen.

 

Body Oil

De Body Oil is voor de huid die wel wat “extra” voeding kan gebruiken. Gemaakt van plantaardige oliën die zorgen voor een optimale voeding en helpen het beschermlaagje van de huid te herstellen. De olie trekt snel in de huid en heeft een heerlijk zachte geur. 

 

Bodyscrub

Het is belangrijk dode huidcellen regelmatig te verwijderen, alleen dan kan je de huid goed voeden. De bodyscrub van is gemaakt van gemalen amandelen en olijfpitten en het bevat geen plastic. Na gebruik voelt de huid weer heerlijk zacht aan.