• Plan je afspraak gemakkelijk zelf online in
  • Bestel je favoriete producten nu ook via de webshop
  • Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen in huis

Hi beautyliefhebber, welkom op mijn website. Mijn naam is Sandra, ik ben 29 jaar en ben sinds 2012 aan het werk in mijn eigen salon.

Mijn passie hiervoor in ontstaan omdat ik zelf vroeger altijd al bezig was met maskertjes en scrubjes, wimpertjes en make up. Op latere leeftijd kreeg ik last van eczeem in mijn gezicht waardoor ik snel een reactie kreeg op van bepaalde ingrediënten die in veel huidverzorgingsproducten worden verwerkt. Dit kwam veel voor bij mij in de familie. Daarom gingen veel van mijn tantes ook niet naar een schoonheidsspecialiste, omdat ze, net als ik, op veel producten overgevoelig reageerden. Ik wilde hun (en uiteindelijk ook mezelf) hiermee helpen en opzoek gaan naar producten die geschikt zijn voor de meest gevoelige huidjes en die met natuurlijke en de juiste ingrediënten werken.

 

Zo kwam ik bij de producten van SPA Salonnepro. Een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering. Ze maken gebruik van de puurste en schoonste producten met hoge concentraties aan werkstoffen, plantaardige extracten en oliën die volgens de richtlijnen van gecertificeerde organische landbouw zijn geoogst en verwerkt. Dit maakt de producten krachtiger en werkzamer.